Anastasija Buđić
privatna arhiva
Anastasija Buđić

privatna arhiva

Anastasija Buđić, Foto: privatna arhiva

Članica grupe „Models“ Anastasija Buđić, koja se pre dva dana udala u zatvoru u Sremskoj Mitrovici za svog dugogodišnjeg dečka Ivana Radovića, proslavila je svadbu u prestoničkom klubu, zajedno s roditeljima i prijateljicama.

PROČITAJTE JOŠ:

Sve je bilo, kako Anastasija kaže, idealno! Od toalete, do limuzine kojom se do noćnog kluba dovezla, preko torte, vatrometa i balona… Doduše, mladoženja je falio, ali on je zbog šverca kokaina na služenju zatvorske kazne. Ipak, Anastasija se provela, i to za sve pare!

- Bilo je sve savršeno. Ja sam promukla od celovečernjeg pevanja i lumpovanja. Imala sam tridesetak zvanica, među kojima su bile moje prijateljice Tijana Ajfon, Tamara Đurić, Zorica Dukić, Seksi Sandra… Bio je akvarijum dobrih riba u mom separeu, pa smo bile u centru pažnje cele noći - ispričala je uzbuđeno Anastasija Radović eks Buđić.

Anastasija Buđić

privatna arhiva

Anastasija Buđić, Foto: privatna arhiva

Ona kaže da joj je slavlje posebno uveličao Alen Islamović, koji je te noći pevao u istom klubu u kojem je Anastasija proslavljala venčanje. On joj je posvetio prvu pesmu, pozdravio je i čestitao joj na venčanju.

Anastasija je čak imala i bidermajer, koji je bacila u punom klubu, a uhvatila ga je njena najbolja drugarica iz osnovne škole.

- Mi smo slavili do pola pet ujutro, a verujem da ćemo to svadbeno veselje ponoviti još nekoliko puta, kada Ivan bude izašao iz zatvora. Pravo veliko slavlje nas tek očekuje i ja se tome mnogo radujem. Bilo je prelepo i u Sremskoj Mitrovici tokom građanskog venčanja, bilo je lepo i u noćnom klubu u Beogradu, ali znam da će najlepše biti kada se u crkvi i pred Bogom budemo zavetovali na vernost za celi život i kada budemo napravili pravu mrsnu pravoslavnu svadbu - kaže Anastasija Radović eks Buđić, za „Alo!“.

Pogledajte sve slike sa venčanja ali i proslave: