Valentino Perutina
promo
Valentino Perutina

promo

Valentino Perutina, Foto: promo

Nikada nije krio da mu pija pažnja ljudi koji vole njegov rad, a gest jedne obožavateljke umalo ga je koštao pesme!

Valentino Perutina

promo

Valentino Perutina, Foto: promo

Pre nekoliko meseci uspešno je realizovao saradnju sa poznatim pevačem i kantautorom Sašom Matićem, kada su ga na beogradskoj promociji pordžale brojne kolege, Valentino Perutina rešio je da ode korak dalje, bar kada govorimo o muzici. Njegovu novu pesmu „Blef“ potpisuje čuveni bosanksi dvojac Buba i Jala, i kako sam pevač ističe dobro se snašao u nešto drugačijem žanru. Kada je pesma postala njegova i kada su urađeni prvi studijski snimci ove pesme, Valentino je demo snimak poslao na nekoliko adresa, isključivo prijateljima, saradnicima i porodici. Dok je čekao utiske desilo se nešto neočekivano.

-Pozvao me je prijatelj i najbliži saradnik posle nekoliko sati i rekao da se demo snimak nove pesme pojavio na socijalnoj platformi You Tube. U prvi mah sam mislio da se radi o neslanoj šali prijatelja jer sam generalno bio pod pritiskom povodm nove pesme. Kada sam dobio link i pogledao o čemu se radi, malo je reći da sam ostao zatečen. – otkiva mladi pevač.

Kako se radi o kršenju autorskih prava, uz pomoć pravnog tima Valentino je kanal koji je objavio pesmu uklonio, ali tu je zapravo usledio pravi šok.

-Kako je sada moguće utvrditi apsolutno sve o sadržaju koji se plasira, dobili smo izveštaj o kome se radi, a to je svima nama bila dobo ponata osoba, tačnije devojka koja verno prati moj rad. Na kraju smo došli do toga, da je i po malo uporna obožavateljka, imala pristup određenim sadržajima iz mog telefona pa je tako snimak dospeo u pogrešne ruke- dodaje Valentino.

Kada je radni snimak pesme uklonjen sa društvenih mreža, pevač se odliučio da obožavateljku ne tereti krivično jer je na kraju, sve stopirano na veme. Kako i sam pevač ističe, umesto da se bavi birokratskim stvarima, rešio je da se posveti ekranizaciji i promociji nove pesme ali je ujedno i promenio svoj broj telefona. Nedavno je u saradnji sa bosanskim dvojcem pesma ekranizovana, a kako je na kraju ispao Valentinov „blef“ pogledajte u nastavku.

 

Tagovi