Ana Bekuta
E-stock
Ana Bekuta

E-stock

Ana Bekuta, Foto: E-stock

Zbog toga, kako kaže, ne razume mlađe koleginice, koje za svaku sitnicu trče u ordinaciju estetskog hirurga i koje nakon operacija liče jedna na drugu.

U razgovoru za „Alo!“, Bekuta je istakla da je mera najvažnija kada je reč o estetskim operacijama i da sve češće čuje komentare da njene mlađe koleginice liče jedna na drugu.

- Nemam ništa protiv plastičnih operacija, ali imam protiv toga da sve žene liče jedna na drugu zato što rade iste operacije. Takođe, na isti način pumpaju usne. Mislim da treba da budu malo raznovrsnije - otvoreno je rekla Ana za „Alo!“ i dodala da bi bilo bolje kada bi njene koleginice sve oblikovale srazmernije.

- Ako bi svaka to radila u skladu sa svojim oblikom lica i očiju, to bi bilo estetski lepše - navodi Ana i dodaje da su ovakvi estetski poduhvati uzeli maha.

Ana Bekuta je jedna od pevačica koja je sredinom devedesetih sarađivala sa čuvenim rediteljem Dejanom Milićevićem, koji je nju fotografisao i uradio joj sjajne video-spotove.

- Sada je svakako sve drugačije, postoje neki drugi programi, ali suština je ista. Sa ljubavlju mora to da se radi, ali ne možemo mi pevači kao laici da se mnogo uključujemo u to. Jedan Dejan Milićević, sa kojim sam napravila revoluciju, odlično se snalazi i danas u svom poslu - dodaje ona za "Alo!".

Ana Bekuta i Milutin

Printscreen/ Instagram

Ana Bekuta i Milutin , Foto: Printscreen/ Instagram

Kako kaže, svako ima pravo da sa svojim telom radi šta god poželi, ali da je veoma važno da se u tome ne preteruje.

- Ponavljam, pristalica sam plastične hirurgije, ali smatram da se neke javne ličnosti previše upuštaju u to i da je sve otišlo u drugu krajnost - rekla je Bekuta.

Inače, Bekuta je za „Alo!“ svojevremeno otkrila da se često podvrgava estetskim intervencijama zatezanja lica, podizanja jagodica i topljenja podbratka.

- Još uvek ne razmišljam da idem pod nož i da se podvrgavam plastičnim operacijama, a već sam probala i svakodnevno koristim sve što je u domenu lasera, vakuuma ili nečeg što ne boli, a pomaže. Zatežem vrat i podbradak specijalnim vakuumom i laserskim zracima - rekla je Ana.

Ana Bekuta je istakla da će uvek podržavati koleginicu Milicu Pavlović, koja sada prolazi kroz razne neprijatne situacije zbog spornog spota za pesmu „Crna jutra/Balkan S&M“.

- Milicu volim svim srcem, šta god dobro ili loše da joj se desi - imaće moju podršku! Ona je moje dete - rekla je Ana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: