Hana Mašić
Promo
Hana Mašić

Promo

Hana Mašić, Foto: Promo

Hrvatska pevacica Hana Mašić priznala je da vise voli da boravi u Beogradu zato sto ima vise provoda i da je našla dečka ali nikada nije otkrila do sada ko joj je bio velika simpatija "Pa svako ima simpatiju, moja je dugo bio fudbaler Luka Jovic."

"On je meni presavršen muškarac u svakom pogledu. Ne stidim se da priznam da mi je on bio tiha patnja, nisu nam se ukrstili putevi ali sigurna sam da bi to bila veza puna ludila i strasti, a pevala bi mu sta poželi.  On je ipak po drugi put postao otac i njemu i Sofiji zelim sreću, ko mi je kriv što nisam bila upornija" - rekla je kroz smeh lepa Hana.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Hana Masic (@officiallyhana) on Oct 31, 2020 at 8:15am PDT

Podsetimo, Hana je najavljivala je da će da napravi pravi bum na estradi i to je uradila. Ona je novom pesmom "Mi smo u problemu" napravila je pravi iskorak na estradi, pesma je totalno drugačija od svega što je do sad snimila i već na prvo slušanje dobila je potvrdu od publike da je uradila pravu stvar.

"Uzela sam najbolje autore na Balkanu i sigurna sam da je to pravi potez. Jača sam nego ikad i sigura u ono što sam napravila", najavila je nedavno simpatična pevačica iz Hrvatske, koja je za novi muzički projekat angažovala prave hitmejkere." - rekla je tada.

Pročitajte još