Lekari su brzo reagovali: Branko Babović
privatna arhiva
Lekari su brzo reagovali: Branko Babović

privatna arhiva

Lekari su brzo reagovali: Branko Babović, Foto: privatna arhiva

Kako saznajemo, jaki bolovi u stomaku potpuno su paralisali glumca, kojeg su iz Hitne pomoći odmah prebacili na VMA.

Iz bolničkog kreveta ekskluzivno za „Alo!” Branko priča o teškoj situaciji u kojoj zamalo nije izgubio život. Iako ga očekuje dug oporavak i promena mnogobrojnih navika, čuveni Đuro srećan je što je brzom intervencijom lekara zbrinut.

- Zbog jakih bolova u stomaku pozvao sam Hitnu pomoć. Čim sam stigao u ambulantu, lekari su mi uradili preglede i ustanovili da problem pravi debelo crevo. Pošto nisu znali šta se tačno dešava, odveli su me na ultrazvuk i konstatovali da mi je puklo debelo crevo. Više nije bilo dileme niti vremena za čekanje, morali su hitno da me prebace na operacioni sto. Kako su mi ispričali, lekari su dva sata pokušavali da me operišu i uspeli su u tome - sada sa osmehom priča Babović, srećan što se sve završilo dobro.

„Kursadžije“ ga proslavile

printskrin youtube

„Kursadžije“ ga proslavile, Foto: printskrin youtube

- Odmah pošto sam se probudio nakon operacije urađene su mi analize i, na sreću, pokazalo se da se dobro oporavljam. Teško mi je da se setim svega, jer bilo je jako kritično. Mislio sam da ovo neće dobro proći, da se neće dobro završiti, jer sam dosta dugo trpeo bolove - objašnjava glumac i dodaje:

- Srećom, sve je zavšeno bez većih problema. Trenutno sam na VMA. Očekujem da ću za desetak dana biti pušten da idem kući. Sve je ovo prošlo dobro zahvaljujući hitnoj službi VMA i lekarskim timovima koje predvode doktori Milev Boško i Saša Dragović - zahvalno kaže Đuro za „Alo!” i ističe da ga porodica redovno obilazi i da ima svu potrebnu negu na ovoj klinici.

Babović se nada da će za mesec dana moći da se vrati poslovnim obavezama i da svoj život dovede u stabilnost. Glumac kaže da će držati saveta lekara i propisane terapije, kao i načina ishrane kako bi svoj život doveo u red.

Save

Komentari (6)

karmen

11.10.2016 10:55

Pre osam godina moj brat i sin nsli su me u stanu onesvsceu. Kasnije sam saznala da sam imal visoku temperaturu i to preko 40 stepeni.Imala sam upalu pluc. Brat je pozvao hitnu pomoc koja j dosla po mene i odvel su me u klinicki centar, ali oni me nisu primili I u takvom stanju pozvali su VMA i oni su rekli da me dovedu. Tamo sam se probudila posle 2 ili tri dana, zahvaljujuci njihovoj ukazanoj pomoci. Cuvam i danas svu dokumentaciju i nemam reci zahvalnosti za VMA, jel su mi spasli zivot.

Vladimir

11.10.2016 11:57

Auu Djuro, je l ti ga to Hrvoje zavuko?!

KAKVI

11.10.2016 17:00

@Vladimir - neukusni komentari???

Gedža

11.10.2016 17:52

@Vladimir - Ma, KAKVI@ on je Janezu baš bio ukusan.

Salveta

11.10.2016 14:50

Pa šta to uradi sa palicom crni Djuro?

vitez

11.10.2016 16:55

Aman Đuro znam da pukne slepo crevo, a ovde piše debelo crevo. Sumljiv onaj Janez, sumljiv.