DVA PUTA VEĆ ODLAGALI SVADBU! Misici i košarkašu poplava prekinula svadbu, a NAJGORE što im je DETE ostalo ZAGLAVLJENO na 8. spratu!

Prava drama na slavlju...

Milica Jelić i Ivan Paunić
Foto: Alo!/Marko Metlaš

Nekadašnja mis Srbija Milica Jelić i košarkaš Ivan Paunić u nedelju su organizovali svadbu u jednom prestoničkom hotelu, a slavlje je prekinuto jer je sala poplavljena.

Dva puta su odlagali svadbu, a treći put kada su rešili da je organizuju, desio se peh koji će večno pamtiti. Dok su se veselili u elitnom hotelu sa nekoliko stotina prijatelja i rođaka, nisu ni slutili da će im poplava u junu na tranutak uništiti slavlje.

Voda je poplavila salu, a gosti su sa mladencima evakuisani. Na svu sreću ništa nije bilo toliko ozbiljno, pa su se posle sat vremena kada je sve sanirano vratili i nastavili slavlje do kasno u noć.

"Bilo nam je baš lepo, a onda se desio peh sa poplavom. To je bila viša sila, ali nam nije pokvarila svadbu", kaže Milica Jelić.

Milica Jelić i Ivan Paunić
Foto: Alo!/Marko Metlaš

"Moram da priznam da smo uprkos svemu ponosni na naše prijatelje, jer su se vratili na slavlje. Zbog toga sam pustila i suzu", kaže Milica.

Najveći problem je bio što im je šesnaestomesečni sin bio u apartmanu na 8. spratu.

"To mi je najveći problem. Moje dete je bilo na osmom spratu, a liftovi nisu radili. Strah me je obuzeo. Nisam znala kako da dođem do svog deteta, ali na svu sreću sve se brzo rešilo", rekla je ona.

Postoji narodno verovanje da kada pada kiša na dan svadbe, mladenci mogu da očekuju dobar brak.

"Ivan je bio pribraniji. Najvažnije je da je sve bilo u redu, da smo se svi dobro proveli. Stvarno imamo svadbu za pamćenje", kaže Milica.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi