Miroslav najstrašnije izvređao Brenu

Ljubomir Tozev | vip 2016-01-14 23:07:02 2016-01-14 23:07:02

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica folk pevača Miroslava Ilića, juče je doputovala u Srbiju sa sinom Devinom, za koga tvrdi da je naslednik “slavuja iz Mrčajevaca”, kako bi ga posle 28 godina upoznala s ocem. Mirjana i Devin odseli su u porodičnoj kući pevačice Lepe Brene, koja će im biti domaćica narednih dana.

Petar Marković

Miroslav je očigledno upoznat sa tom činjenicom, pa se dodatno razbesneo jer već godinama ne razgovara sa koleginicom, pa kada smo ga pozvali, bez ustručavanja je opleo po njoj, ali i onima koji govore da je Devin njegov sin.

- Ne interesuje me ko šta tvrdi, niti me interesuje gde je, šta radi i sa kim se druži. Jedino što imam je poruka za gospođu Fahretu, a to je: “Skini mi se s ku*ca” - rekao je besno Ilić. Na pitanje zašto se tako obraća koleginici, rekao je:


- Pa eto tako, svi znaju zašto je tako! Tražili ste da vam kažem nešto i kazao sam. Imam ulitmatum cele moje porodice da uopšte ne nasedam ni na kakve provokacije, ali sam ipak odstupio od toga i nešto sam rekao. Rekao sam: “Poručite gospođi Fahreti da mi se skine s ku*ca” - ponovio je Miroslav kako bi nam bilo jasnije.

 

Brena: Devin je divan momak, zahvaljujući majci

Kada je u javnost dospela priča o navodnom vanbračnom sinu Miroslava Ilića, Lepa Brena je potvrdila da zna detalje te tajne romanse. - Boba i ja za tu priču znamo od 1984. godine. Ćutali smo svih ovih godina jer smo želeli da zaštitimo Devina, a nismo hteli da neka naša izjava poremeti nečiji život. Mira i Devin su nam i danas prijatelji. Mogu da kažem sve najlepše o njoj i njenoj porodici, pogotovo o Devinu, koga moja porodica obožava - rekla je svojevremeno Brena. - Ovo je ipak 21. vek i veoma je lako dokazati ko je čije dete. Ljudi se sastaju i razilaze i zbog toga deca ne treba da ispaštaju. Kad se Devin rodio, sve nas je očarao. Prošlo je 30 godina, a već je ostvaren momak, pametan, obrazovan, kulturan, vaspitan, i to sve zahvaljujući njegovoj majci - istakla je pevačica.

Kada smo ga pitali da li će se videti sa Devinom, pevač je bio kategoričan.

- Ne pada mi na pamet! - istakao je muzičar pre nego što je završio razgovor.

S druge strane, njegova bivša ljubavnica juče je sa sinom stigla na Aerodrom “Nikola Tesla” oko 13 časova iz Pariza, a dočekala ih je Brenina prijateljica i odvezla direktno u pevačicinu vilu na Bežanijskoj kosi.

- Drago mi je da sam tu. Super mi Srbija izgleda - rekao je Devin pomalo čudnim srpskim jezikom, s obzirom na to da od rođenja živi u Njujorku, i naglasio da je imao naporan let. Za razliku od njega, Mirjana bolje govori naš jezik.

 

 

- Srećna sam što smo u Beogradu, videćemo se još svi zajedno - rekla je Mirijana, aludirajući na to da će organizovati konferenciju za štampu kako bi razjasnila čitavu situaciju u vezi sa njom, Miroslavom i Devinom, za koga tvrdi da ga je rodila posle avanture sa Ilićem.

 

Fotoreporter našeg lista uslikao je trenutak kada se automobil u kojem su bili Antonijevići parkirao u dvorištu Brenine kuće, ali zbog visokih zidova nismo mogli da vidimo kako ih je domaćica dočekala. Kako bismo čuli Breninu stranu priče, ali i odgovor na ono što joj je Ilić poručio, pokušali smo da stupimo u kontakt sa njom, ali nam se do kraja dana nije javila na mobilni telefon.

 

Izgubili prtljag u Parizu

Ako se po jutru dan poznaje, Mirjani i Devinu boravak u Srbiji i neće baš proteći kako su planirali jer ih je maler poterao još u avionu. Osim jakih turbulencija, njihov prtljag je izgubljen kada su presedali u Parizu. Iako su odmah prijavili nestanak, pitanje je koliko će dana biti potrebno da im se dostave stvari, a do tada će morati da se snađu. S obzirom na to da su odseli kod Lepe Brene, Mirjana bi mogla da pozajmi garderobu od nje, a Devin od jednog od pevačicinih sinova.

Expand player
Pogledajte više