Miroslav Ilić
Rajko Ristić/Alo!
Miroslav Ilić

Rajko Ristić/Alo!

Miroslav Ilić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Miroslav Ilić navikao je da radi, zarađuje i gradi, pa mu nije teško ni da u 69. godini ulazi u nove poslove. Kako Kurir saznaje, Slavuj iz Mrčajevaca najverovatnije će započeti biznis sa izdavanjem nekretninama, koji je danas i te kako unosan i isplativ

On u prestonici ima nekoliko stanova, pa planira da ih preuredi, a potom da ih rentira. Prema našim saznanjima, Ilića u ovoj odluci podržava i supruga, koja mu je inače veliki oslonac u životu.

Miroslav Ilić

Masanori Jošida/Alo

Miroslav Ilić, Foto: Masanori Jošida/Alo

- Njegova Gordana ne slaže se s tim da Miroslav samo radi, iako on može još da peva i ima dosta poziva za nastupe. Ona smatra da je on došao u godine kada treba da uživa sa svojom porodicom i ne misli o finansijama, jer je 55 godina radio, mučio se, putovao...

Zaradili silne pare

Estrada pliva u nekretninama

Pevači starije generacije, koji su zarađivali na brojnim proslavama, u kafanama, diskotekama, dvoranama, na stadionima, novac su pametno ulagali.

Većina je pokupovala kuće i stanove, a neki su ulagali u poslove koji traju i dan-danas. Miloš Bojanić sagradio je više kuća, a čak je napravio i apartmane u Baošićima koje izdaje preko leta.

Era Ojdanić takođe je ulagao u motel i restoran, a pored toga, i u ostale nekretnine koje ima u Srbiji i Crnoj Gori. Nada Topčagić stalno kuka kako ima obaveza oko brojnih stanova koje poseduje. Dino Merlin i Goran Bregović takođe izdaju svoje vile koje imaju u svetu.

 

Ilić je skroman čovek i novac mu nikada nije bio na prvom mestu, ali shvatio je da će mu biti dosadno kada koncerte svede na minimum. U razgovoru s jednim prijateljem došao je na ideju o biznisu koji mu neće oduzimati mnogo vremena, a moći će dobro da zaradi.

Pošto godinama živi u kući u Višnjičkoj banji, iz koje ne planira da se iseli, on će stanove koje ima u Beogradu izdavati, možda i na dan. Neće mu sigurno biti teško da počne ovaj posao, jer su njegovi kontakti veoma jaki i imaju veze s estradom, politikom, sportom, ugostiteljstvom... - otkriva naš izvor.

Pevač će od proleća više vremena provoditi u rodnim Mrčajevcima, gde je kuću doterao do perfekcije.

- Bez svog sela ne može. I kad je u najvećim obavezama, tamo redovno odlazi, ali još uvek nije u mogućnosti da se preseli. Ipak mu je nezgodno da stalno putuje za Beograd, pa je odlučio da nikud ne žuri i da sačeka vreme kada će moći na miru da uživa u nasledstvu koje mu je otac ostavio. Kuću je, kao što znate, potpuno obnovio i sada izgleda fantastično. Jedna je od najlepših u Mrčajevcima. Miroslav i Gordana stalno odlaze tamo, prija im da tamo provode vreme - kaže naš izvor.

Ne zanima ga  Zorica: Miroslav Ilić

Dejan Briza

Miroslav Ilić, Foto: Dejan Briza

Pozvali smo Miroslava za komentar, ali nije se javljao na telefon.

Komentari (1)

novi list

24.12.2019 23:46

bas tako kad ce da uziva u kuci kad nije nikad za to imao vremena.