Mirko Šijan prešao Bojani Rodić preko afere sa njegovim prijateljem, oglasila se i mama Goca: "Videla sam da je sve istina..."

Svastika Veljka Ražnatovića ne prestaje da intrigira javnost...

Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska
Foto: Alo.rs

Kao bomba odjeknula je vest s kim je sve bila u vezi svastika Veljka Ražnatovića Bojana Rodić, koja je već dva meseca u ljubavi sa Mirkom Šijanom. Na spisku su Stefan Živojinović, Stefan Karić, Kostadin Terzić, kao i izvesni Dejan Savić, beogradski momak koji živi i radi u inostranstvu. Iako su domaći mediji došli u posed Bojaninih fotografija sa dečkom Dejanom, s kojim se zabavljala 2017. godine, mnogi su pomislili da će to uništiti njenu vezu sa sinom Goce Božinovske i pokojnog Zorana Šijana, ali to se nije desilo, već ih je, po svemu sudeći, još više zbližilo.

Mirko ništa ne zamera rođenoj sestri snaje Svetlane Cece Ražnatović. Naprotiv, njihova ljubav je jača od svakog izazova, spekulacija i afera. Bojana je poznata po tome što voli putovanja, druženja sa žestokim momcima, ali i po radu na pijaci. Bojana i Mirko ludi su jedno za drugim i više se uopšte ne odvajaju, štaviše, Bojana se maltene preselila u Gocinu kuću u Surčinu. Njih dvoje imaju ozbiljne planove za budućnost, a oni su zajedno sa mama Gocom slavili to što je postala tetka, jer je njena sestra Bogdana rodila sina Željka, pa su zajedno od radosti razbijali čaše po kući u Surčinu.

Bojana Rodić
Foto: FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

- Ona je sjajna devojka, tako mila i lepa, vidi se da voli mog Mirka. Prava je čigrica, kao da sam je ja rodila. Mnogo sam srećna, i sad bih baš volela da se venčaju, pa da i ja dobijem unuče kao Ceca! Vidi se da je dete iz poštene i domaćinske kuće. Pa mi smo stvoreni jedni za druge. Mene nikakvi tračevi ne zanimaju. Mirko mi je pričao koliko su joj roditelji divni, a kad sam je upoznala, videla sam da je sve istina. Njenu majku Danijelu sam videla kada im je bila slava, pa je Mirko zvao mene video-pozivom i ona mi je mahala, mila neka žena. Ako bog da, uskoro ćemo da se zvanično upoznamo, jedva čekam da ih ugostim. Nisam ja klasična svekrva, niti ću biti, Bojanu gledam kao moje dete, i vidi se koliko je vredna, samo ja ne dozvoljavam da ona sklanja mnogo i radi, neka uživaju dok su mladi, ja sam tu da sređujem. Volela bih da uskoro dobijem unuče kao Ceca, pa nema veće sreće od toga. Jedva čekam da vozam unuče, a hvala bogu, prostora ima koliko voliš - rekla je Goca.

Goca Božinovska
 Foto: YouTube/Printscreen

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Megi.simic5
  30/06/2020 - 13:52
  Za cijeg ce sina treca cerka da se udA?
 • Korisnik: Megi.simic5
  30/06/2020 - 13:52
  Za cijeg ce sina treca cerka da se udA?
 • Korisnik: Bruka
  29/06/2020 - 22:16
  Sto momak da bude ljut na njenu proslost i decke,sada je istrenirana i utegnuta od silnih momaka.
 • Korisnik: beba
  29/06/2020 - 21:01
  Koko su obi mladi ljudi gadni.Iritantni...Zasto im dajete prostora
 • Korisnik: Majat
  29/06/2020 - 20:45
  Ova Bojana ko narodna pesma! 😂😂😂Nema ko nije bio s njom! 🤣🤣E, crna Goco, ko ti se uvukao za snajku. Sve će vas postrojavati.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi