KONAČNO JE PROGOVORILA Mirka Vailjević dugo krije razlog zbog čega se nije udala za Vujadina, napokon isplivala istina (VIDEO)

Ostaćete bez reči

Mirka Vasiljević
Mirka Vasiljević, Foto: Printscreen/YouTube

Glumica Mirka Vasiljević ovih dana živi na relaciji Srbija - Kipar, zbog poslovnog angažmana njenog supruga Vujadina Savića. Iako se pisalo da se lepa glumica tamo preselila, ona priznaje da to nije slučaj.

- Ne mogu da kažem da sam se preselila, jer čim sam ja svako malo u Beogradu, to nije da se preseliš. Kad sve stvari što imaš uzmeš i preseliš u neki drugi grad, tad si se preselio - kaže Mirka za emisiju "Premijera".

Mirka Vasiljević
Mirka Vasiljević, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Mirka i Vujadin imaju troje dece, koji su navikli na stalna putovanja.

- Otkad znaju za sebe, mi smo na relaciji neko inostranstvo gde Vujadin igra - Srbija. Tako da su oni navikli, a njima je bazna sredina Beograd. Onda se raduju kad idemo tamo gde Vujadin igra, jer smo zajedno, vide nešto novo, nauče neki novi jezik, a opet kad se vratimo u Beograd, vide se sa svojim drugarima ovde i opet budu srećni - kaže glumica

Mirka Vasiljević
Mirka Vasiljević, Foto: Printscreen/YouTube

Godinama unazad priča se o njihovom venčanju, koje nikako da se desi. Mirka je sada otkrila da je ipak ona ta koja sve pomalo koči.

- Što se tiče udaje, da se Vujadin pita, to bi bilo odmah i sad, ja malo to kočim jer ja sam žensko koje voli da sve bude precizno, sve tačno, tako da sam ja ta, čekaj da vidimo prostor, treba da putujemo, da krstimo najmlađeg sina... - rekla je Mirka.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi