Marina Rajević Savić
Privatna arhiva/Bojan Rajević
Dule Savić sa suprugom Marinom

Bojan Rajević

Foto: Bojan Rajević

Mirka Vasiljević i njen suprug Vujadin Savić pozitivni su na koronavirus! Ta vest iznenadila je sve, a posebno estradnjake koji su sa glumicom pre nekoliko dana bili u emisiji „Amidži šou“. Ipak, nema mesta panici jer, kako kažu, virus je slab, a oni ne žele da od toga prave spektakl!

Edita Aradinović, koja je sedela tik pored Mirke, nije se oglašavala tokom jučerašnjeg dana, dok je menadžer popularnog repera Gazda Paje za naš list rekao da se on oseća odlično, ali da će se testirati za svaki slučaj.

Marina Rajević Savić

Privatna arhiva/Bojan Rajević

Edita

E-stock

Foto: E-stock

Kako Vujadin i Mirka nisu bili dostupni za komentar, Marina Rajević, majka bivšeg fudbalera Crvene zvezde, ekskluzivno za „Alo!“ otkrila je kako se osećaju njen sin i snaja, te otkrila da li su testirali decu na koronavirus.

Kako nam je rekla, sa sinom i snajom je svakodnevno na telefonskoj vezi i tvrdi da se osećaju dobro.

- Rekla bih da su odlično, ali ne mogu zbog toga što su pozitivni na virus. Međutim, oni su mladi, jaki i sve to kod njih veoma brzo prolazi. Imali su temperaturu samo jedan dan i to je to. Zaista se osećaju dobro. Ne znam da li je to zbog toga što je virus, kako kažu, znatno oslabio, ili je to zbog njihove mladosti - rekla je ona za „Alo!“ i dodala:

Milica: Nisam se pozdravila sa Mirkom!

Milica Pavlović, koja je bila jedna od gošći u emisiji „Amidži šou“, za „Alo!“ je rekla:

- Iskrena da budem, sad od vas čujem da Mirka ima koronu, jer nisam ispratila portale. Žao mi je zbog nje, a što se mene tiče, osećam se odlično. Nas dve se nismo pozdravile u emisiji, jer ona nije ni želela da se rukuje sa nama, s obzirom na to da ima malu decu. Ako bude potrebe, svakako ću se testirati - rekla je Milica.

 

- Rečeno im je da budu u samoizolaciji dve nedelje, tako da se pridržavaju toga i čekaju da sledeći nalaz bude negativan - kaže Marina Rajević za „Alo!“.

Ona i njen suprug, legendarni fudbaler Dule Savić, nisu se testirali na koronu.

- Sa Mirkom i Vujadinom usled obaveza koje imamo i mi i oni nismo bili u kontaktu izvesno vreme. Smatramo da nema potrebe da se testiramo. Nemamo nikakve simptome, a nismo imali ni sumnjive kontakte sa obolelima - kaže Rajevićeva.

Mirka Vasiljević, Vujadin Savić

J.Ilić/Alo!

Foto: J.Ilić/Alo!

Na pitanje gde se trenutno nalaze Vujadinova i Mirkina deca, te ko ih čuva dok su njih dvoje u karantinu, ona nam je rekla:

- Deca su sa njima. Nisu testirana jer nemaju nikakvih simptoma. Ukoliko se neki bude pojavio, sigurno će ih testirati. Međutim, svi su oni dobro i mi se nadamo da će sve brzo proći - ispričala nam je ona i dodala:

- Nažalost, nismo mogli da ih uzmemo da budu kod nas, zato što ja brinem o starim i bolesnim roditeljima, pa ne smem da izlažem opasnosti ni sebe ni njih - ispričala je ona za „Alo!“. 

Pročitajte još: