Mira Škorić, Neda Ukraden
alo!
Mira Škorić

Vladimir Marković

Foto: Vladimir Marković

Pevačice Neda Ukraden i Mira Škorić sporečkale su se na snimanju novogodišnjeg programa javnog servisa, a sve zbog lošeg tona u studiju na koji se Ukradenova žalila.

- Mira Škorić je napala Nedu Ukraden pred oko dve stotine ljudi koji su se našli na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a - ispričao je za VIP izvor koji se zatekao u studiju u Košutnjaku u momentu kada se dogodio incident.

- Neda je, čim je uzela mikrofon kako bi otpevala svoju pesmu, rekla da je ton loš i zahtevala je da se popravi, a onda je Škorićeva potpuno poludela i počela da viče pred svima: „Šta ti glumiš ludilo?! Sad se i u ton razumeš! Jesi li ti tonac?! Šta smo mi ovde, budale? Svima je dobar, samo tebi ne valja!“ - vikala je Mira, a Neda je ćutala i nije odustala od svog zahteva.

Neda Ukraden

Alo!/Nenad Vujanović

 Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Kako nam je izvor još rekao, atmosfera je bila veoma neprijatna i svi su uglavnom samo ćutke posmatrali razvoj događaja. Ubrzo su tonci ispravili nedostatke i Neda je otpevala svoju deonicu.

- Tačno je da je prebacila, to jest dobacila nešto, u fazonu - ako sad svi budemo zadržavali i žalili se, nikada nećemo završiti i otići kući. Ne zameram osobi koja tako može da reaguje. Normalno je da svako želi da čuje što bolji ton, a ne da budeš tih ili falš, ali dobro. Svako dolazi na posao i pristupa poslu onako kako misli da treba. Ja želim da sve bude perfektno kada sam ja u pitanju, tako da zahtevam to i od saradnika. Ako to nekome smeta, to je njegov problem. Meni su namestili ton tako da sam se čula dobro, ostali me ne zanimaju - rekla je za VIP magazin Neda Ukraden nakon snimanja i incidenta sa Mirom Škorić.