VODITELJKU MNOGI NISU PREPOZNALI Minja Miletić više ne izgleda ovako! Bila je prepoznatljiva po dugoj plavoj kosi, a sad se odlučila za promenu! (FOTO)

Iznenadila.

Minja Miletić
Foto: printscreen

Iako je dugo godina negovala dugu plavu kosu, pre nekoliko nedelja, Minja je odlučila da se ošiša na paž i tako iznenadi mnoge.

PROŠAO KROZ GOLGOTU DOK JE STIGAO DO PENZIJE! Saša Popović je odrastao u svešteničkoj porodici, doživeo žestoki bankrot, a onda se oženio razvedenom pevačicom!

- Dugo mi je trebalo da skratim kosu i moram da priznam da sam zadovoljna svojom frizurom. Dobila sam sjajne komentare. Moj frizer me je godinama nagovarao da skratim kosu, a ja nisam bila spremna na promene. Meni je i centimetar teško padao, vikala sam “previše je”. Onda sam jedan dan došla, ne znam šta mi je bilo, i rekla: „Ajde da skratimo i vidimo kako će da mi stoji”. I baš sam zadovoljna. Je l sada delujem opasnije? - rekla je Minja dodajući:

- Svaka žena treba da promeni nešto na sebi, u zavisnosti od osećaja. To je meni potpuno u redu.

Minja Miletić
 Foto: printscreen

Da li zbog lepote ili britkog jezika, mnogi kod Minje znaju da zamuckuju, a šarmantna voditeljka takvu situaciju objašnjava:

- Možda zamuckuju od mojih pitanja, što onda znači da, kada dolaze u moju emisiju, treba da se spreme. Neki gosti koji su dolazili kažu mi pre emisije da su se celu noć spremali, pa kažem: “Zašto, ne dolaziš na ispit!”. Eto, treniramo malo. Treniraju oni, treniram ja. To je kao teniski meč. Uvek tu neko pobedi, neko izgubi.

VRELA SCENA Učesnici Parova ispala vagina! Raširila noge, htela da uradi most, a onda su učesnici počeli da zvižde i dobacuju! (18+)

Minja se trudi da uvek izgleda otmeno, ali ujedno i seksi kada je odabir kreacija u pitanju.

- Trudim se. Moj stil je, da kažem, sportska elegancija. Ne znam da li to postoji, da li je to pravilno, ali volim jednostavnost. To mi je jako bitno. Ne volim ništa šareno i cvetno jer mi to ne stoji. Najvažnije je da znate šta vam stoji. Naravno, ima promašaja, ali se trudim da budem jednostavna - iskrena je Minja.

Minja Miletić
 Foto: printscreen

 BONUS VIDEO:

Komšije Jovane Jeremić iznele sve pikanterije: Ovako se ponaša voditeljka kada se ugase kamere!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi