Kristina Kija Kockar
E-Stock/Ivan Dobričić
Kristina Kija Kockar

E-Stock/Ivan Dobričić

Kristina Kija Kockar , Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

PROČITAJTE JOŠ:

Kristina Kija Kockar, Ministarke

Printscreen Instagram

Kristina Kija Kockar, Ministarke, Foto: Printscreen Instagram

Izgleda da se Kija nije pokazala kao dobra koleginica, a javnost je primetila i da u poslednje vreme nema toliko nastupa Kije i ovog ženskog sastava.

Šta će dalje biti, ostaje nam da vidimo.

Komentari (5)

Nele

30.10.2018 00:25

Pitanje je dana bilo kada ce tu razlaz nastati her se jos od prvog dana pravila vazna kao da je ona osnovala grupu. Prosto zena nema obzira ni prema kome jer ona misli da je super star. Kija ima jako los karakter i gadno je osvetoljubiva ali kako je omatorela javno naucila da se suzdrzava! Muslim da se Slobodan nje boji kao djavo od krsta, pa balansira sa izjavama!

??????

30.10.2018 01:04

@Nele - Zla , umisljena , cepulja.

Tea

30.10.2018 00:57

Nije se rodio taj ko moze da trpi Kiju to i rodjena majka jedva podnosi! Ona je totalnou fazonu ja pa ja, ja pa ja i tako u krug, gori od kompleksa i gde god se pojavi hoce u prvi red! Nije sa zenom sve u redu, trebaju se strucna lica pozabaviti dobro sa njom rafi adekvatne terapije da joj se pomogne spustiti na zemlju a da ne stuce zube!

dodo

30.10.2018 06:35

U komentarima se vidi ulicarski recnik! Ponosni sto Kiju takve osobe ne podrzavaju, jer one govore samo o sebi!

Evelyn Krimova

30.10.2018 09:09

Velike pevacice "Ministarke" posle Edite otisle bi u zaborav da im nije bilo Kije. Ali ljubomora je strasna i samo gledam......citam... IMA LI JOS NEKA GADOST, JOS NEKA NAJRUZNIJA STVAR KOJU CETE PRIKACITI KIJI? OVO VEC POSTAJE SMESNO! IZGLEDA DA SU NA JAVNOJ SCENI SVE ANDJELI, JEDINO JE KIJA DEMON!!!!