KRALJICA BLUDA I NEMORALA Mina Vrbaški sa osmoricom imala se*s u rijalitiju, ali to nije sva njena bruka!

Bludnica!

Mina Vrbaški
Mina Vrbaški, Foto: Dejan Briza/Alo!

Mina Vrbaški je u Zadruzi pokazala da joj seks nije stran i da ga redovno upražnjava. Ona je kada se sve prebroji u rijalitiju imala seks sa osmoricom muškaraca, a poslednji je na red došao Savo Perović sa kojim je bila sinoć.

DOŠAO U NIŠ DA VIDI ŽELJKA I NJU?! Miljana Kulić hoće da se POMIRI sa Ivanom Marinkovićem! Čvrsto odlučila!

 

Ona je rekorderka po broju partnera u rijalitiju, a prvi seks pred kamerama imala je već prve večeri kada je ušla u "Zadrugu 1", 6.septembra 2017. godine.

Mina Vrbaški
Mina Vrbaški, Foto: printscreen

Tad se smuvala sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, a tri dana kasnije bacila je oko na Anđela Rankovića. Ubrzo se vratila Đeksonu sa kojim je imala burnu vezu punu raskida i pomirenja, ali se trudila da ne gubi vreme pa je usput bila sa Jovicom Putnikovićem.

 

Posle njega se ponovo vratila Đeksonu, a zatim je na red došao Toma Panić. Njih dvoje su za seks koristili svaku priliku, kada nisu morali da učestvuju u emisijama, ne obraćajući pažnju na to da li je neko u blizini.

KUKA I SANJA BIVŠEG Miljana plače za Ivanom Marinkovićem! Mama insistira da se pomirim sa njim, ne mogu da gledam kada ga tuku!

Mina Vrbaški, Đekson
Mina Vrbaški, Đekson, Foto: Printscreen

Po završetku "Zadruge 1", Mina je napravila pauzu od seksa pred kamerama, a potom je ponovo ušla u rijaliti. Najpre je nežnost razmenjivala sa Ervinom Mujakovićem, a posle je na red došao Marko Marković. Potom je usledio seks sa Adamom Đoganijem, a na kraju je došao Savo Perović.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi