PEVAČ SLAO EKSPLICITNE SNIMKE MALOLETNOJ ZADRUGARKI?! Mina Vrbaški ponovo sa Šakom Polumentom?! Pojavile se SKANDALOZNE SLIKE koje SVI KOMENTARIŠU! (FOTO)

Neverica!

Mina Vrbaški
Mina Vrbaški, Foto: Screenshoot Instagram

Pre dve godine domaći mediji brujali su o skandalu u čijem se epicentru našao pevač Šako Polumenta koji je, tada maloletnoj, Mini Vrbaški slao neprimerene poruke i video-snimke.

PORNO ŠAKO Isplivao EKSPLICITAN sadržaj! "Pu*i mi ga i liži, svuda da te izje*em!" Ceo REGION u neverici!

Javno raskrinkavanje Mine Vrbaški: Priznala da se PROSTITUISALA, ali ovo niste znali o njoj!

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 01.07.2019. 18:45 - 08.08.2019. 10:08 Nije bila spremna na to. Mina Vrbaški, Foto: Screenshoot Youtube Danas je bio popšrilično težak dan za Minu Vrbaški, kada su je svi zadrugari napali zbog priče o Eleonori i Aleksi Saviću. Lepi Mića zahvetao je od nje da ustane i kaže istinu.

Nakon što je ona sporni snimak objavila na društvenoj mreži Instagram, podigla se velika prašina. Javnost je oštro osudila Šakovo udvaranje maloletnoj Mini, a pevača je dodatno iznerviralo to što je ona na Instagramu objavila i video-snimak u kojem ga imitira.

 

Pored toga, Šako je sve vreme tvrdio da mu je telefon ukraden i da nije on slao snimke Mini. Njih dvoje su bili u velikoj svađi, u javnost su procurile i razne prepiske, a sve se stišalo kada se Mina javno izvinila pevaču i njegovoj porodici zbog svega što se desilo.

"NEĆEŠ SE IZVUĆI ŽIVA!" Minu Vrbaški proganja nekadašnji MAKRO?! Preti joj SMRĆU, želi da je vrati u posao?

Mina Vrbaški, Šako Polumenta
Mina Vrbaški, Šako Polumenta, Foto: Screenshot Instagram

 

Iako su se par puta sreli tokom Mininog učešća u Zadruzi, gde je pevač gostovao na žurkama, ni jedno ni drugo se nisu previše trudili da iniciraju kontakt. Međutim, sada je sve iznenadilo to što je Mina otišla na Šakov nastup!

Ona je na svom Instagram storiju okačila nekoliko snimaka sa pevačevog nastupa, na kom je očigledno uživala.

"IMAM SVOJE IZVORE SA KOJIMA SAM BILA" Nakon što je izašla iz rijalitija, raskrinkala PROSTITUTKE u Zadruzi! Sve je potvrđeno!

Da li su se njih dvoje sreli oči u oči i porazgovarali, za sada je nepoznato.

Mina Vrbaški, Šako Polumenta
Mina Vrbaški, Šako Polumenta, Foto: Screenshot Instagram

Pogledajte BONUS video:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi