Mina i Šako
Screenshoot Instagram
Mina Vrbaški

Screenshoot Instagram

Mina Vrbaški, Foto: Screenshoot Instagram

Pre dve godine domaći mediji brujali su o skandalu u čijem se epicentru našao pevač Šako Polumenta koji je, tada maloletnoj, Mini Vrbaški slao neprimerene poruke i video-snimke.

Javno raskrinkavanje Mine Vrbaški: Priznala da se PROSTITUISALA, ali ovo niste znali o njoj!

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 01.07.2019. 18:45 - 08.08.2019. 10:08 Nije bila spremna na to. Mina Vrbaški, Foto: Screenshoot Youtube Danas je bio popšrilično težak dan za Minu Vrbaški, kada su je svi zadrugari napali zbog priče o Eleonori i Aleksi Saviću. Lepi Mića zahvetao je od nje da ustane i kaže istinu.

Nakon što je ona sporni snimak objavila na društvenoj mreži Instagram, podigla se velika prašina. Javnost je oštro osudila Šakovo udvaranje maloletnoj Mini, a pevača je dodatno iznerviralo to što je ona na Instagramu objavila i video-snimak u kojem ga imitira.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Pored toga, Šako je sve vreme tvrdio da mu je telefon ukraden i da nije on slao snimke Mini. Njih dvoje su bili u velikoj svađi, u javnost su procurile i razne prepiske, a sve se stišalo kada se Mina javno izvinila pevaču i njegovoj porodici zbog svega što se desilo.

Mina Vrbaški, Šako Polumenta

Screenshot Instagram

Mina Vrbaški, Šako Polumenta, Foto: Screenshot Instagram

 

Iako su se par puta sreli tokom Mininog učešća u Zadruzi, gde je pevač gostovao na žurkama, ni jedno ni drugo se nisu previše trudili da iniciraju kontakt. Međutim, sada je sve iznenadilo to što je Mina otišla na Šakov nastup!

Ona je na svom Instagram storiju okačila nekoliko snimaka sa pevačevog nastupa, na kom je očigledno uživala.

Da li su se njih dvoje sreli oči u oči i porazgovarali, za sada je nepoznato.

Mina Vrbaški, Šako Polumenta

Screenshot Instagram

Mina Vrbaški, Šako Polumenta, Foto: Screenshot Instagram

Pogledajte BONUS video:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!