Miloš Bojanić
printscreen
Vip dodatak

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Miloš Bojanić jedan je od angažovanijih pevača u regionu, a pre nekoliko godina uhapšen je u Austriji zbog falsifikovanog novca koji je u toj zemlji pokušao da zameni u menjačnici, saznaje VIP.

Miloš Bojanić

printscreen

Miloš Bojanić, Foto: printscreen

Kako naš izvor otkriva, folker je osumnjičen za krivično delo posedovanja flasifikovanog novca, zbog čega je u austrijskom zatvoru proveo četiri dana. 

David Dragojević

Printscreen

David Dragojević, Foto: Printscreen

Bivši zadrugar David Dragojević na sve načine pokušava da svojoj verenici Ani Korać obezbedi lagodan život, a otkako je par potrošio honorare koje su zaradili u „Zadruzi“, bivši fudbaler odlučio je da se okrene kocki. Naime, kako VIP magazin saznaje od izvora bliskog Ani i Davidu, Dragojević već nekoliko nedelja redovno posećuje kazina i kladionice, u kojim osim sitnih dobitaka, gubi ogromne svote.

Keba

Alo!/Marko Đoković

Keba, Foto: Alo!/Marko Đoković

 Pevač Dragan Kojić Keba iz nedelje u nedelju zabavlja publiku imitacijama kolega u humanitarno-zabavnom takmičenju „Tvoje lice zvuči poznato“, a u razgovoru za VIP magazin folker otkriva s kakvim se sve izazovima suočava pred svaki nastup. On nam je ipriznao zbog čega mu je bilo teško da nosi visoke potpetice i haltere, ali i koliko više ceni žene otkako ih imitira u popularnom takmičenju. 

Osim toga, Keba nam je otkrio na koji način je, uprkos svim izazovima, uspeo da održi brak sa suprugom Oljom, o čemu voli da ćaska sa snajkom Severinom i kako je uspeo da se tokom duge karijere izbori s ljubomorom kolega koja vlada na estradi.

 

Ana Sević

Marko Metlaš/Alo!

Ana Sević, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Sudbinu Ane Sević otkrio nam je astrolog Dušan Veličković...

 

Aleksandra Mladenović

printscreen

Aleksandra Mladenović, Foto: printscreen

Na škakljiva pitanja odgovarila nam je mlada pevačica Aleksandra Mladenović..

 

Više detalja i zanimljivih priča saznajte u novom broju VIP magazina koji je na kioscima svake srede.