Miljana Kulić, Ivan Marinković
Alo!
Miljana Kulić, Ivan Marinković

Alo!

Miljana Kulić, Ivan Marinković, Foto: Alo!

Rijaliti zvezda Miljana Kulić napustila je pre nekoliko nedelja "Zadrugu", nakon što je diskvalifikovana zbog udarca u glavu mikrofonom Jovane Tomić Matore.

PROČITAJTE JOŠ:

Anabela i Andrej Atijas

printscreen

 

Nakon što je izašla iz rijalitija, na društvenim mrežama povela sa tema o njenom odnosu sa Ivanom Marinkovićem. Kako je raskinula sa svojim dečkom Zolom, sa kojim je nekoliko meseci bila u "Zadruzi", mnogi su pomislili da je sada pravi trenutak da se pomiri sa ocem svoga deteta.

Miljana Kulić

Dejan Briza/Alo!

Miljana Kulić, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Miljana prolazi kroz jednu veoma čudnu fazu od kada je napustila rijaliti. Mnogo joj nedostaju kamere, zatvoreni prostor i javnost koja bi je svakodnevno komentarisala. Shvatila je da je nakon napuštanja "Zadruge" izgubila publicitet, te na sve načine pokušava ponovo da se vrati u rijaliti "Parovi" - započeo je priču je dobro upućen izvor za portal "Alo.rs" i nastavio:

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Trebala bi sledeće nedelje da ode na razgovor sa čelnim ljudima "Hepija", kako bi se dogovorili oko svih uslova. Cifra nije nimalo naivna, ali bi ona u rijalitiju svakako mogla da doprinese zbog Ivana Marinkovića koji je unutra sa svojom devojkom Jelenom Ilić. Ali, to nije sve. Ona bi sa sinom Željkom zajedno ušla u "Parove", a sve bi iznenadila upravo reakcija oca tog deteta - dodao je izvor i istakao da želi da raskine ugovor sa "Pinkom".

- Kulićeva je potpisala sa "Pinkom" za "Zadrugu 3" i sad na sve načine preko advokata pokušava da se reši ugovora. Postoji mogućnost da zbog diskvalifikacije ona neće ući u novu sezonu rijalitija, ali je svakako obavezna da im izađe u susret za sve zbog potpisanog ugovora. Ishitreno je odreagovala i sada ispašta - zaključio je dobro obavešten izvor za portal "Alo.rs"!

Ivan Marinković

J.I./Alo!

Ivan Marinković, Foto: J.I./Alo!