"PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK" Miljana Kulić bacala lekove, a tek šta je malom Željku radila! Sada je sve jasno kao dan!

Katastrofa!

Miljana Kulić
Miljana Kulić , Foto: printscreen

Iako je imanje u Šimanovcima u potpunosti pokriveno kamerama, te praktično ne postoji kutak u koji učesnici rijalitija "Zadruga 2" mogu da se sakriju, ipak postoji nešto što nije smelo da bude emitovano. OVDE pogledajte ko je novi Miljanin dečko!

 

Naime, reč je o Željku Kuliću, jednogodišnjem sinu Miljane Kulić, koji je boravio u Imaginarijumu, uz dogovor da se njegovo lice, radi zaštite privatnosti, nikada ne nađe na malim ekranima.

Sudeći prema rečima Pavla Jovanovića, diskvalifikovanog zadrugara, temperamentna Nišlijka je upravo to koristila da radi stvari koje su nedozvoljene.

Pavle Jovanović, Dragana Mitar
Pavle Jovanović, Dragana Mitar, Foto: Screenshot Youtube

- Miljana je bolesnica koja odbija i baca terapiju kada joj donesu i strašne stvari radi koje vi niste videli jer ne sme dete da se snima. Uzme malog Željka u ruke, jer tada ne sme da se snima, i napada nas i kune porodice. Klela je ona sve od televizije do svakog zadrugara. Ona dete zloupotrebljava i koristi. Ona je psihijatrijski bolesnik - otkrio je izbačeni zadrugar za Rijaliti. Pogledajte OVDE ko čuva sina Željka nakon Miljanine diskvalifikacije!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi