Miljana Kulić
Screenshoot Youtube
Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

Njeni najbliži se plaše da se ponovo ne prepusti strastima, zbliži sa novim dečkom Lazarom Čolićem i stane na ludi kamen ili čak zatrudni.

PROČITAJTE JOŠ:

Dušan Veličković

Privatna arhiva

Dušan Veličković, Foto: Privatna arhiva

- Ona, koliko god da je luda i da ima dijagnozu, veoma je proračunata i želi da bude stalno u centru pažnje, a za to je kriv njen horoskopski znak - Vaga. Nije joj bitno da li se priča loše ili lepo o njoj, samo neka se priča. Svesna je koliko je trenutno popularna i to koristi, a pošto je shvatila da romansa uvek prolazi u rijalitiju, „na’vatala“ je mladog i neiskusnog Lazara. U celoj toj priči on nije naivan jer zna za koga se zakačio i da je ona jaka karika u „Zadruzi“. Međutim, kada joj ta veza ne bude odgovarala, bez imalo emocija će ga ostaviti, jer je za nju ljubav u rijalitiju čist biznis - rekao nam je Dušan.

Miljana Kulić, Lazar Čolić

Printscreen Youtube

Miljana Kulić, Lazar Čolić, Foto: Printscreen Youtube

- Njoj je u zvezdama zapisano da se udaje nekoliko puta, ali sada nije vreme za to. Pre godinu dana je osetila majčinski instinkt i to je odmah sebi i ispunila. Sada su novac i popularnost glavni motivi, tako da sve ostalo pada u vodu. Majka joj je tu glavni saveznik, iako se ne slažu dobro, novac ih je spojio. Miljana neće naći ljubav u rijalitiju, ali njena mama Marija je veoma usamljena i moguće je da će potražiti zamenu za supruga Sinišu. Zbog slave, novca i boljeg života za malog Željka, Miljana i Marija mogu da naprave „ljubavni biznis“ i nađu obe momke kako bi njihovo bitisanje u rijalitiju bilo što zanimljivije - otkrio je astrolog Dušan Veličković za VIP.