Milica Todorović
Printscreen
Milica Todorović

Marko Metlaš/Alo!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

Milica Todorović je nedavno priznala da je pre dva meseca okončala pet godina dugu emotivnu vezu sa Milošem Paunovićem.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Istina je da više nisam u vezi sa Milošem, rastali smo se pre dva i po meseca. Sve je još uvek sveže i bolno, kao i svaki raskid, i zato sam rešila da se na neko vreme povučem sa medijske scene kako bih se pripremila za sve one poslovne izazove koje me čekaju od jeseni ili zime. Hvala svim medijima i ljudima na razumevanju i što su uz mene. Družimo se uskoro - otkrila je u jedinoj izjavi za medije Milica pre nedelju dana.

Milica Todorović

Nenad Vujanović/Alo!

Milica Todorović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, pevačica je sasvim dovoljno rekla pesmom "Ljubav manje" koja je objavljena u radnoj, akustičnoj verziji.

Todorovićeva je sada ušla u studio i snimila finalnu verziju, a, kako su ona i autor pesme Bane Opačić istakli, "toliko je dobra da su im suze krenule".

Milica Todorović

Screenshot Instagram

Milica Todorović, Foto: Screenshot Instagram

Međutim, drugi nagađaju da Milicu pogađa sam tekst koji je veoma blizak njenoj trenutnoj situaciji.

- Ruke sam sklopila da me ne prevare i da te dodirnu za kraj. Srce sam lancima vezala da ni ne pomislim na oproštaj. Najgora zabludo najboljih godina, zbog tebe pukla sam naskroz, noćima čekala kroz prste gledala, sve mi je izašlo na nos. Srce mi kaže: "Stani malo!", a pamet: "Skloni se, budalo!". Da sam lepotu birala - bio bi uvek prvi, da sam ti majku pitala - ti si krv njene krvi. Koja se s tobom skidala, reci mi, pa me smrvi. Jedna ljubav manje, tri nula za kajanje - glasi tekst ove pesme uz koju je Todorovićeva pustila suzu.

Milica Todorović raskinula sa dečkom posle 5 godina veze! Morao da iznese sve stvari dok se ona ne vrati sa turneje!

AUTOR: Blic /B.Z. DATUM I VREME: 08.09.2019. 07:47 - 08.09.2019. 07:59 Šok! Foto: instagram Milica Todorović i koreograf Miloš Paunović raskinuli su vezu koja je trajala 5 godina, iako se spekulisalo da će stati na "ludi kamen".

Pogledajte BONUS video:

Kaja Ostojić otkrila detalje svog braka!