"NAĐI SEBI MUŽA PA RAĐAJ!?" Otkriven pravi razlog raskida Milice Todorović i Petra Strugara: Glumac joj uputio žestoke reči!?

Nove informacije o estradnom paru, upućuju na strog pristup glumca pevačici.

Milica Todorović, Petar Strugar
 Foto: Screenshot Instagram

Iako je vreme u prvih nekoliko meseci veze popularnog para teklo kao brza reka u velikoj međusobnoj ljubavi i strasti, usled koje su, prema njihovim tvrdnjama, i po šest puta u toku jednog dana vodili ljubav, vrlo brzo je došlo do prezasićenja svakodnevnim aktivnostima, te je Milica poželela da rodi dete s Petrom. Na drugoj strani, glumac je želeo da se i dalje zabavljaju neobavezno, smatrajući da još nije došlo vreme da prave dete, tvrdi izvor blizak paru.

Milica Todorovic i Petar Strugar
 Foto: E- Stock/ Stanislav Nedelja

- Milica i Petar su se posvađali zbog toga što je on bio ravnodušan kad ona priča kako želi da mu rodi dete jer joj se sviđa koliko je brižan otac prema šestogodišnjem sinu Zariji iz okončanog braka sa glumicom Ivanom Nikolić. Petar je video da Milica obožava decu i misli da će ona biti dobra mama, međutim, nije mu se žurilo da pravi decu sve dok zaista ne bude siguran da je Milica žena s kojom želi da ostane trajno jer u prošlosti nikada nije zamišljao da ima ozbiljnu vezu sa pevačicom. Milicu je Petrova pasivnost i suzdržanost kad se pokrenu ozbiljne teme o zajedničkoj budućnosti počela da nervira i nalazila mu je i druge zamerke - rekao je izvor i nastavio:

Milica Todorović
 Foto: Printscreen

- Na primer, kada se razbolela pre dva meseca, on nije bio pažljiv koliko je ona mislila da bi trebalo da bude i požalila se prijateljici na njega.

Izvor kaže da je glumac lepoj pevačici rekao da nađe novog dečka, odnosno muža, ukoliko joj se žuri da rodi dete.

Petar Strugar
 Foto: Screenshot

- Posle ozbiljnog razgovora na Miličinu inicijativu, Petar i ona su se usaglasili da je najbolje da se raziđu na neko vreme, a on joj je rekao: "Ako odmah hoćeš i toliko želiš dete, nađi muža i navali." Kad je to čula, Milica je prećutala uvredu i samo potvrdila da ona sebi želi da rodi dete - priča prijateljica ovog para.

Petar se pokajao zbog raskida, ali je i dalje pri stavu da je još rano za dete, tako da se njihovi razgovori o pomirenju još nisu završili uspešno.

Povezane vesti

 • Korisnik: Stockholm
  27/04/2020 - 21:58
  Prijateljica,hm????Ta je sve pre nego prijateljica😢Jadni oni sa takvom prijateljicom.Kakva prijateljica takva iveza😂😂😂
 • Korisnik: goga
  27/04/2020 - 18:45
  vala baš je uvredio stvarno ,baš njega briga ,on ima dete i nežuri mu se za dete sa njom ,ja ga nikada u životu nebi ni pogledala više a kamoli da se pomirim.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi