Milica pokupila stvari od Simona

Danijel Rakočević | vip 2017-02-20 21:21:35 2017-02-20 21:21:35

Milica Dabović i Šime Šiklić bili su u dugogodišnjoj vezi, tokom koje su često boravili jedno kod drugog. „Alo!” je juče uslikao Milicu kako vuče kofere, pa se pretpostavlja da je pokupila svoje stvari iz stana u kojem boravi njen dečko.

Mitar Mitrović

Sama i utučena, Milica je vukla kofer, a nije želela da prokomentariše šta se nalazi u torbama. Inače, koliko je volela svog izabranika, Milica je u više navrata to pokazivala, pa je tako njegovo ime istetovirala na svojoj ruci. Milica je svojevremeno pričala o ljubavi sa Simonom, pa je otkrila da je sve upoznala sa njim.

- Sve sam upoznala sa njim. Mama obožava Simona, govori da mi ga je sam bog poslao. Bitno mi je da ga mama obožava, nije mi stalo šta će drugi reći. Šalim se, naravno, svi imaju lepe komentare za njega i ja sam srećna zbog toga - rekla je Milica, a na pitanje da li treba da se plašimo njenog dečka, jer je u trenutku kada je rađen intervju imao sukob sa obezbeđenjem, Milica je rekla:

- Plašili su ga se i pre, treba ga se plašiti, on udara tamo gde niko neće. Šalim se, on je divan momak i čuva mene. Ne da na sebe i ja ga volim takvog kakav jeste - pričala je svojevremeno Milica. Dabovićeva je pričala i o tome koliko bi volela da postane majka, pa je otkrila i da je sanjala da je sa Simonom dobila devojčicu.

Expand player
Pogledajte više