Rada Manojlović, Milica Pavlović
Nenad Vujanović/Masanori Jošida/
Milica Pavlović

Alo!/Nenad Vujanović

Milica Pavlović, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Folk pevačica Rada Manojlović izjavila je kako pesma „Baja Papaja“ koju u originalu izvodi Milica Pavlović nije operska arija, a onda pevanje mlađe koleginice uporedila s pevanjem učesnice rijalitija „Zadruga“ Sanje Stanković.

Milica nije želela da pada na provokacije, pa je samo kratko za „Alo!“ rekla da je s Radom u sjajnom odnosu, te da je sigurna kako Manojlovićeva nije imala lošu nameru.

Kako „Alo!“ saznaje, Milica je tokom snimanja pesme „Baja Papaja“ uzimala časove pevanja kod pevačice Suzane Dinić, koja je za „Alo!“ ispričala da ta numera ipak nije laka za pevanje, kao što je Rada ispričala.

- Tačno je to da pesma nije operska arija, ali ne znači da nije zahtevna, jer jeste. Ima puno teksta, malo vremena da se udahne vazduh, postoji ta ritmičnost u izgovaranju teksta koji ne bi mogao svako da otpeva. Vrlo je zahtevna, iako je melodijski jednostavna - kaže Suzana za „Alo!“ i dodaje:

- Verujem da niko bolje od Milice ne bi mogao da je otpeva jer njoj dobro leži taj fazon. Rada nije imala takve pesme u karijeri s brzalicama i visinama u refrenu, ali bi možda mogla da je otpeva - kaže Suzana za „Alo!“.

Rada Manojlović, Milica Pavlović

Nenad Vujanović/Masanori Jošida/

Rada Manojlović, Milica Pavlović, Foto: Nenad Vujanović/Masanori Jošida/