SA KNEDLOM U GRLU Milica Pavlović prisetila se najvažnijeg muškarca u njenom životu i operacije koju je teško podnela (VIDEO)

Najteži momenti za pevačicu

Milica Pavlović
Milica Pavlović, Foto: Ata images

Milica Pavlović je u današnjem izdanju "Premijera - Vikend specijala" govorila o svojoj prvoj ulozi na filmskom platnu, ali i o najtežem periodu u životu.

- Ko bi rekao da ću da dobijem ulogu u "Pevačici", ali ja sam trebala da uđem u lik osobe koju sam ja u širokom luku zaobilazila - rekla je Milica, a potom progovorila o gubitku svog deke:

- Deda je ljubav mog života, čovek mog života. Ovde stoji Milica borbena, vedrog duha, ali nisam spreman da pričam na tu temu kako treba. Treba da kažem mnogo lepog vezanog za tu situaciju, ali trenutno sam u fazi tog prihvatanja. Moj deda bi danas sedeo ispred ekrana, čekao i gledao i na kraju bi me zvao da mi kaže: "Bila si lepa i lepo si pričala", on bi mi sam rekao: "Moraš da ideš, moraš da budeš borac".

Milica se prisetila i udesa koji je preživela pre desetak godina, kada joj je ruke bila ugrožena.

- Imala sam tešku saobraćajnu nesreću, tri operacije, najteže mi je bilo kad mi je hirurg rekao: "Budite srećni ako povratite 30% funkcija ruke" - ispričala je pevačica.

BONUS VIDEO:

 Pogledajte OVDE Miličinu ispovest sa početka karijere i kako su se neke kolege brutalno odnosile prema njoj

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi