Filip Krajinović
Alo!
Filip Krajinović

Alo!

Foto: Alo!

On se nije odvajao od bine, kad god bi Milica pevala, a poslednji u nizu slučajeva bio je i onaj kada je prišao za njen separe i govorio joj koliko je lepa i koliko mu se dopada.

Filip Krajinović

Alo!

Foto: Alo!

No, sada je Krajinović u srećnoj vezi sa Milicom Novčić, a da bog pravi čudne planove svedoči i poslednje dešavanje koje je direktno vezano za slučaj "Krajinović - Pavlović".

Naime, Milica je prisustvovala "Adria turniru" koji je prethodnog vikenda organizovao Novak Đoković, a na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se može videti kako Pavlovićeva sedi u loži koja je bila tik pored mesta na kojem je bila smeštena Krajinovićeva sadašnja devojka.

I dok je pevačica bila stilizovana poput koleginica iz inostranstva, Anđela Novčić se nije proslavila, bar kako tvrde tviteraši.

- Kakva zvezdetina. Ja kad totalno izdominiram pred sadašnjom devojkom mog bivšeg - stoji u komentaru iznad video snimka na kojem se vidi kako Pavlovićeva napušta teren i prolazi pored Novčićeve.

Pavlovićeva je na svom Instagram nalogu objavila i fotografije sa turnira, a na jednoj se jasno vidi da Krajinovićeva sadašnja sedi u loži pored, pa su sada fanovi dodatno pokrenuli ovu temu, te komentarišu da seksi sinjoriti niko ne može da izađe na crtu. Pa ni devojka iz susedne lože.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Jun 13, 2020 at 1:57pm PDT