PEVAČICA ISPRIČALA DEČKU O SVOM PROBLEMU Milica i Petar na posebnom režimu ishrane: Zbog nje je Strugar započeo dijetu

"On ju je shvatio ozbiljno i odmah s njom počeo zdravo da se hrani“

Milica Todorović, Petar Strugar
Foto: Screenshot Youtube

Milica Todorović pobedila je bolan raskid dugogodišnje veze sa koreografom Milošem Paunovićem i uplovila u novu vezu sa glumcem Petrom Strugarom.

Zaljubljena Milica dugo nije bila srećnija, a pozitivno osećanje donelo je još jednu promenu. Naime, osim tuge, Milica je rešila da pobedi i kilograme i što pre se vrati svom savršenom izgledu, saznaje „Alo!“.

Kako naš izvor kaže, Todorovićevu je nova ljubav inspirisala da što pre vrati staru kilažu, a dečko joj je najveća podrška na putu ka mršavljenju, budući da je odlučio da drži dijetu zajedno sa njom.

Milica Todorović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Milica je odavno nezadovoljna zbog činjenice da je nabacila nekoliko kilograma viška. Njeno stanje se pogoršalo nakon raskida višegodišnje veze, kada je jela šta je stigla. Ipak, situacija se promenila čim je upoznala Petra, jer je shvatila da je vreme za promene i da joj je dosta toga da bude nesrećna kad god se pogleda u ogledalo - kaže izvor i otkriva da se pevačica poverila svom dečku, koji je istog trenutka odlučio da je podrži i sam počne da se hrani zdravo.

- Budući da se Milica i Petar ne razdvajaju, bilo je pitanje vremena kada će mu se ona poveriti o tome koliko pati zbog toga što kuburi s kilogramima i što već nekoliko godina ne uspeva trajno da smrša. On je njen problem shvatio ozbiljno i pažljivo ju je saslušao, da bi je potom obavestio da će se zajedno podvrći zdravom režimu ishrane i da se neće zaustaviti dok ponovo ne bude imala staru kilažu - priča izvor i ističe da je novopečeni par već nekoliko dana na zdravom režimu i da Milica fino podnosi promenu.

Petar Strugar i Milica Todorović
Foto: instagram printscreen

- Iako su mislili da će Milici biti jako teško da se navikne na zdrave, proteinske obroke, par već nekoliko dana unosi samo preporučenu hranu. Petar i ona zajedno jedu i ne preskaču nijedan obrok kako bi rezultati što pre bili vidljivi. Njegova podrška joj zaista znači i ne želi da ga razočara, pa se slepo pridržava svega. Milica će uskoro početi da trenira, a nikog ne bi začudilo da joj se i Petar pridruži kako bi i u tome bili zajedno - zaključuje izvor „Alo!“.

I iz PR tima Milice Todorović dobili smo potvrdu da je pevačica promenila način ishrane.

- Milica i Petar ne drže dijetu, već su zajedno odlučili da se hrane zdravo - poručio je Miličin PR tim za „Alo!“.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi