Milica Todorović i Mirza Selimović
Ognjen Radošević
Milica Todorović i Mirza Selimović

Ognjen Radošević

Milica Todorović i Mirza Selimović, Foto: Ognjen Radošević

PROČITAJTE JOŠ:

ZAPROŠENA DVA PUTA Sanja se udaje za MUŠKARCA?! Matora OČAJNA zbog raskida, ne može da se smiri!

NEĆETE MOĆI DA ZAUSTAVITE SUZE Stanijine BRADAVICE postale hit na internetu! Region ne prestaje da se smeje zbog OVE FOTKE!

TRESLA SE ZADRUGA Zola se SAMOZADOVOLJAVAO dok je gledao Anu Korać! Miljana napravila karambol kada je saznala šta radi i sa Stanijom

 

Kako obeležavate Praznik rada?

Milica: Već pet godina ne proslavljam 1. maj jer uvek radim na taj dan. Nedostaje mi da tog dana budem sa najbližima, da uživamo u prirodi, okruženi dobrom klopom. Kad sam bila mala, to mi je bio jedan od omiljenih praznika. Sa roditeljima sam išla na jedno brdo pored Kruševca, zove se Bagdala. Tamo je bio kamion sa sendvičima i sokićima i tu bih čekala u redu po dva sata. Posle toga smo išli kući sa prijateljima, gde bismo raspalili roštilj. Baš je bilo uživanje.

Mirza: I ja sam slične sudbine kao i Mica, uvek radim tog dana, ali s društvom pravimo reprizu 2. maja, pa tada pravimo roštilj i to je naš pevački praznik.

Milica Todorović i Mirza Selimović

Ognjen Radošević

Milica Todorović i Mirza Selimović, Foto: Ognjen Radošević

Vaša nova pesma „Avet“ doživela je veliki uspeh, kako je došlo do saradnje?

Milica: Mirza se uvek šali sa mnom da sam prezahtevna i da imam visoke kriterijume, ali to nije istina. Biram pesmu po osećaju, a dosad ga nisam imala. Kad sam čula ovu pesmu, nešto me je pecnulo i odmah sam pitala Mirzu kada ćemo da snimamo.

Mirza: Više od dve godine sam jurio Milicu da radimo neki duet, ali tek kada sam čuo „Avet“, znao sam da imamo hit. Reakcija publike govori da nismo pogrešili.

Oboje ste veoma dugo u poslu, šta vam i dalje najteže pada kada snimate spotove?

Milica: Konkretno, baš kada smo snimali spot za naš duet, sve je bilo veoma teško. Više od 12 sati smo radili, a pošto je spot rađen noću u napuštenoj kući, smrzla sam se jer sam bila samo u vešu i sve vreme sam kukala da mi je hladno. Naravno, posle sam se razbolela i pila danima antibiotike. Takođe, pošto smo na setu bili skoro 12 sati, na svakih deset minuta sam bila gladna, te sam za tu jednu noć pojela 12 čokoladnih bananica, a na dijeti sam. (smeh)

Mirza: Meni nije bilo toliko hladno, ali sam imao druge probleme. U jednoj sceni padam na kolena, pa sam to ponavljao najmanje 15 puta. Odrao sam ih pošteno. (smeh)

Milica Todorović i Mirza Selimović

Ognjen Radošević

Milica Todorović i Mirza Selimović, Foto: Ognjen Radošević

Dugo se znate i družite, šta vas nervira jedno kod drugog?

Mirza: Milica je ispričala sve. Čak i kada želim da se naljutim na nju, jednostavno ne mogu, suviše je slatka da bih joj nešto zamerao. Ipak, siguran da ću joj za rođendan kupiti sat, da bar malo manje kasni.

Partnere vodimo na večere jer slabo kuvamo!

Dugo ne živite sa roditeljima, kako se snalazite u kuhinji, šta najčešće spremate vašim partnerima?

Milica: Kakva kuhinja, ja tamo ne zalazim. Šalim se, pošto sam često na nekim režimima ishrane, najlakše mi je da se hranim po restoranima, jer oni najbolje spremaju hranu koju mi je prepisala nutricionistkinja. Jednog dana kada dođu deca, sigurna sam da ću kuvati, a sada je mi je najlakše da Miloša vodim na večeru u restoran. Umem ja da kuvam, ali pošto je to kod mene sve proces, ja pregladnim dok to skuvam i to onda nema više poentu.

Mirza: Mislim da sam malo bolji od Milice, umem da kuvam, ali prostija jela, na primer piletinu na 100 načina. Ipak, slično razmišljam kao Milica, uvek mi je lepše da devojku izvedem u restoran.

Kada imate nastup, da li dozvolite sebi da popijete neku žestinu da se malo opustite i da pročistite grlo?

Milica: Svi mi savetuju da ostavim cigarete zbog glasa, ali još nisam spremna i još mi ni ne smetaju kada pevam. Iskreno, divim se kolegama koji pred nastup drmnu koju da opuste glas. Jednom sam probala nekoliko rakija i zatvorilo mi se grlo skroz, a drugi put sam se toliko napila, da sam jedva završila nastup. Ja samo preporučujem cigarete, one odlično otvaraju grlo. Šalim se, naravno!

Mirza: Nikada nisam pušio, ali sve drugo pred nastup sebi dozvoljavam, samo da se ne napijem. (smeh)

Kakve ponude ste dobijali na Instagramu, da li je bilo nekih nepristojnih?

Milica: Čudim se kada čujem da koleginice kažu kako im svakodnevno u inboks stižu neke nepristojne ponude i fotografije. Meni se to nikad nije desilo. Pa se zapitam šta meni fali, što meni niko to ne šalje?!

Milica Todorović i Mirza Selimović

Ognjen Radošević

Milica Todorović i Mirza Selimović, Foto: Ognjen Radošević

Da li vam se desilo da nekada poludite i odgovorite nekim fanovima na prozivke?

Milica: Meni se baš takva situacija desila kada sam se uključila uživo na Instagramu. Obično tu stižu pohvale, ali često ima onih i koji psuju. Kolege na takve komentare ćute, a ja nisam takva. Uzvratim i ja psovkom, pa se onda oni ućute.

 

Mirza: Nisam još imao takve situacije, ali evo, imam od koga da učim. Zvaću Milicu u pomoć!

Oboje ste počeli u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, kako vam to danas izgleda i ko bi vam bio mentor da možete da birate?

Milica: Kada sam ja počela 2005. godine, bilo je sve to veoma pojednostavljeno. Sada je to baš komplikovano, kandidatima je teže i nije više dovoljno da samo znaju da pevaju. Danas je to veliki šou, ne znam da li bih izdržala taj pritisak i te komentare, poput: „Loše si se obukao, u gornjim lagama si bio visok, loš ti je falset“. Ne bih im bila sada u koži. A kada bih birala mentora, to bi bila Ana Bekuta, njen karakter je veoma sličan mom.

Mirza: Ja sam se takmičio pre pet godina. Meni je najgore bilo što kod mene nisi mogao da vidiš žiri i tada me je uvek jela trema. Ako bi se žiriju svidelo kako pevaš, oni bi podigli zid, a dok se to ne bi desilo, meni bi srce stalo pet puta. (smeh) Ja bih birao Mariju, ona je veliki profesionalac.