MILE I MARTA ŽIVE U VILI OD 550.000 EVRA Svako ima svoj sprat, bazen je čista perverzija... Zavirite u njihov dom (VIDEO, FOTO)

Alo/R.J. | vip 2018-09-22 13:12:14 2018-09-22 13:12:14

Da vam pamet stane

Rajko Ristić/Alo!

Marta Savić i Mile Kitić poseduju velepnu kuću. Folkeru nisu žalili para, te tako njihov dom ima ogroman garderober, prostrano kupatilo, bilijar salu, bazen... Kako su mediji pisali, za ovu velelepnu vilu izdvojili su 550.000 evra.

Marta i Mile su za svakog člana porodice napravili po sprat. Tu je i unutrašnji bazen, koji očas posla postane spoljašnji - dovoljan je samo jedan pritisak na dugme koji sklanja stakleni zid! U njihovom domu dominiraju zlatni detalji, a mnogima za oko zapadne i leopardasti momenat na zidu.

Marta je jednom prilikom otkrila da je sve sama stvorila radom, a takođe je i svaki detalj u kući kupila i namestila po svom ukusu.

"Moram da vam otkrijem da sam ja osmislila sve detalje u kući, i zbog toga sam ponosna na sebe. Imam jedan crni deo kuće, jedan beli, jer i sama umem da budem crna i bela. Isto tako veoma sam vesela i volim neke kič detalje jer smatram da su oni oličenje bogatstva, a ne kako se tumači ovde kod nas", rekla je svojevremeno Marta.

Savićeva je takođe dodala da je prijatelji zovu da im pomogne oko uređivanja doma, kao i da je to ispunjava.

Pogledajte još luksuznih detalja iz kuće Marte i Mileta:

Expand player
Pogledajte više