Milan Stanković
Alo!/Rajko Ristić
Milan Stanković

Alo!/Rajko Ristić

Milan Stanković, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Naime, Stanković se pojavio u šortsu koji je nalik kupaćem kostimu, sa kapicom za lov i ribolov na glavi i, uz sve to, sa naočarima za sunce.

Dok je pevač izvodio svoju numeru na bini, mnogi su komentarisali da njegov stajling nije prikladan za emisiju u kojoj se obeležava polufinale, ali Stanković očigledno nije mario za to. Budući da se nedavno vratio iz Tokija, gde je snimao kadrove spota za novu pesmu, izgleda da je Milan pod utiskom japanske mode i kulture. Za razliku od njegovih kolega, koji su za to veče odabrali svečani stajling, Milan Stanković je odlučio da dođe u opuštenom izdanju, kao da nije na nacionalnoj frekvenciji.

Za razliku od Milana, mališani koji se takmiče ko će biti "Pinkova" zvezdica i ovoga puta su bili maestralni i dokazali su da im je tu mesto. Ljuba Stanković, popularni i najmlađi član takmičenja, svojom izvedbom je uspeo da rasplače i Slavicu Ćukteraš, koja se prvi put našla u ulozi žirija. Nakon numere "Sve je laž", koju u originalu izvodi Dino Merlin, Slavica Ćukteraš nije skrivala emocije, pa je tako zaplakala pred širokim auditorijumom.

Milan Stanković

Alo!/Rajko Ristić

Milan Stanković, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Slavice, dobro došla u klub. Znala sam da ćeš zaplakati kad-tad, ali nisam znala da će to biti odmah tokom prvog gostovanja - rekla je Marijana Mićić.

- Doživljaj uživo se ne može opisati. Marijana, kada sam na kraju videla kako te je zagrlio, tu je bio vrhunac i morala sam suzu da pustim. Ljubo, ti si jedno čudo. Ti si toliko mali, a toliko lepo pevaš da bih te ja usvojila. Budiš najlepše emocije - rekla je Slavica, kojoj je Ljuba pritrčao u zagrljaj.

Najmanji broj glasova publike dobila je Selma Beriša, dok finaliste čine Ljiljana Plavšić, Tomislav Božović, Emilija Mitrović, Ema Uvalić, Leonora Gaši, Sara Simić, Petar Bulatović, Dražen Baković, Mia Mustafa, Teodora Tara Stojanović, Luka Utvić, Teodora Marković, Ivana Dimkovski i Ljuba Stanković.

 

Komentari (2)

dexxx

16.06.2018 19:23

čičica..

Dora

17.06.2018 08:27

Šta se njemu desilo?