Mia Borisavljević
E-stock
Mia Borisavljević

E-stock

Mia Borisavljević, Foto: E-stock

Folk pevačica nas je zajedno sa suprugom, Bojanom Grujićem, obradovala najlepšim vestima - par će ovog leta dobiti još jednu devojčicu. Mia je uvek izgledala savršeno, te joj mnoge koleginice zavide na figuri koja je godinama jedna od prepoznatljivih karakteristika lepe brinete, a sada je pokazala kako i u 5. mesecu trudnoće uživa u svom telu.

Mia Borisavljević je na svom Instagram profilu podelila video u kojem igra vidno nasmejana sa stomakom u prvom planu. Na snimku se može videti da se pevačica nije ugojila ni najmanje i da joj druga trudnoća prija.

- Buum! 20 nedelja trudna! - napisala je Borisavljevićeva u opisu videa.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ❣️??? ????????????ć ❣️ (@miaborisavljevic)

Ispod snimka nizali su se samo pozitivni komentari poput ,,Trudnica lepotica", ,,Izgledaš savršeno", a pevačica ne skriva sreću što će njena Ema dobiti pojačanje.

- Istina je da sam trudna. Svi smo mnogo uzbuđeni, jedva čekamo da beba dođe na svet. Ja iskreno priželjkujem devojčicu. Bojan bi hteo dečaka, a Ema bi htela i jedno i drugo, ali to joj se sada neće ispuniti. Ja imam sestru, ona je dve godine starija od mene i znam koliko znači imati sestru. A i Bojan ima sestru, pa misli da treba da budu brat i sestra. On misli da svaka sestra treba da ima brata, a ja mislim da svaka devojčica treba da ima sestru -uzbuđeno je rekla trudna Mia Borisavljević za "Alo" nedavno.

PROČITAJTE JOŠ: