Nada Blam
printscreen
Nada Blam

printscreen

Foto: printscreen

Nada je u jednom intervjuu otkrila da se u tom periodu osećala kao begunac jer je živela život koji je za nju do tog trenutka bio stran.

Nada Blam

Printskrin TV Pink

Foto: Printskrin

- U doba kada smo on i ja otvorili čuvenu diskoteku Nanu, ona je bila jedna od najpoznatijih u Jugoslaviji. Tamo sam upoznala mnogo ljudi i jedan život koji mi je pre toga bio stran. U jednom trenutku bila sam begunac i imam rupu u glumačkoj biografiji kada se nisam bavila umetnošću. Posle svega toga, mogu da kažem kako sam najradosnija kada odem u neki kafić, naručim kafu, platim, izađem, a kafić nije moj - navela je Nada.

"Nana" poprište krvavih obračuna!

Klub "Nana" na Senjaku dobro je poznato svim beogradskim "klaberima", ali i pripadnicima bezbednosnih i obaveštajnih organizacija: od kada je u martu 1990. godine u njemu ubijen "žestoki momak" Andrija Lakonić, klub je često bio poprište krvavih obračuna. Slučaj "Lakonić" nije bio jedini sa krvavim krajem u ovom klubu u elitnom beogradskom naselju Senjak. Tako je krajem 2013. Mirko Milačić (32) Crnogorac prisutan na tamošnjoj kriminalnoj sceni, teško ranjen ispred "Nane" nakon što su se on i njegovi prijatelji posvađali sa mladićima za susednim stolom. U avgustu 2014. godine, trojicu mladića ispred kluba „Nana“ izrešetao je motociklista u pokretu. U pucnjavi koja se dogodila oko 5.45 ranjeni su Predrag Lj. (37) u nogu, Igor R. (32) u leđa i takođe u nogu Marko V. (22).

 

Komentari (1)

bager

02.05.2020 14:52

Po cemu je poznata ? Nikad cuo nisam a ni video tu facu,,jedino ako se radi o deseto razrednim filmovima znj kategorije