Luna i Marko
Dejan Briza/Alo!
Luna i Marko

Dejan Briza/Alo!

Luna i Marko, Foto: Dejan Briza/Alo!

Luna Đogani i Marko Miljković uspeli su da održe vezu i nakon rijalitija, a iako ističu da im je rano za brak i ozbiljne korake u vezi, Miljković već neko vreme želi dete, kako bi osigurao svoju budućnost, saznaje VIP.

PROČITAJTE I:

 

Kako naš izvor navodi, Marko ne odustaje od ideje da Lunu veže za sebe tako što će dobiti dete, pošto smatra da je to jedini način da je zadrži pored sebe.

- Kada su počeli vezu, Luna je bila ta koja je govorila o zajedničkom životu, braku i deci. Ta njena faza promenila se gotovo istog trenutka kada je izašla iz rijalitija stambeno osigurana i u vrhu svoje popularnosti. Odjednom više nije ona bila ta koja je Markov privezak, već je on postao njen. Počeli su zajednički život u njenom stanu, ona je ta koja zarađuje, a Marko je vremenom počeo mnogo da se plaši da će ga zameniti. Iz straha da će izgubiti glavni izvor finansija počeo je da je ubeđuje da je pravo vreme da porade na potomstvu - objašnjava izvor i ističe da je Luna u prvi mah mislila da se šali.

Marko Miljković

printscreen

Marko Miljković, Foto: printscreen

- Iako Luna iskreno voli Marka, o detetu i udaji sad uopšte ne razmišlja. Pre nekoliko nedelja, kada je prvi put spomenuo da želi dete, mislila je da se šali i čak joj je bilo simpatično i smešno. Ipak, kako je malo-malo pričao o tome da je previše voli i da želi porodicu, shvatila je da je ozbiljan i to joj se nimalo nije dopalo. Objasnila mu je da joj smeta što se u poslednje vreme često poteže priča o bebi, iako mu je lepo rekla da je ne želi u skorijem periodu, a potom i da njena želja da sačekaju s potomstvom nema veze s tim koliko ga voli. Zamolila ga je da iskulira s tom pričom, budući da joj stvara pritisak, na šta je on burno odreagovao - priča naš izvor i otkriva da je Miljković posle tog razgovora u besu napustio Lunin stan.

- Marku nije odgovaralo što Luna ima jasan stav u kojem o osnivanju porodice nema pomena. Navikao je da sa njom upravlja kako hoće i činjenica da ne može da je veže detetom mnogo ga je razbesnela. Urlao je na nju da se promenila i da vidi koliko je bezosećajna prema njemu, a zatim besno izašao i zalupio vrata. Tek posle nekoliko sati javio joj se i izvinio zbog burne reakcije. Ona je o toj situaciji obavestila nekoliko najbližih prijatelja i gotovo svi su joj rekli isto - da je Marko iskorišćava te da iz straha želi da je zadrži po svaku cenu, kako bi nastavio da živi na njenoj grbači. Podsetili su je da je bio izraziti protivnik toga da imaju dete kada se pre nekoliko meseci uplašila da je trudna. Na prvu loptu pokušala je da ga odbrani, ali sve više i sama veruje da je Markova priča o bebi isključivo iz materijalnog razloga - navodi izvor koji je siguran da će Đoganijeva ubrzo raskinuti tu vezu.

Luna Đogani i Marko Miljković

e-stock

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: e-stock

- Dok je bila ludo zaljubljena u Marka, mogao je da joj radi šta je hteo. Nije računala na realnost s dečkom koji nema stalan posao i stalnu zaradu i kom je njena karijera jedina zanimacija. Možda bi sve bilo kako treba da Marko nije toliko puta pričao kako je dete jedina šansa da ne izgube jedno drugo. Nije tajna da je Anabela strogo protiv toga da Luna baca pare na Marka i da otkako su počeli da žive zajedno, savetuje ćerku da čuva svoj novac samo za sebe. Svi koji se druže sa Lunom primetili su koliko je nesrećna u toj vezi i samo je pitanje vremena kada će je okončati. Sve do skoro joj nije bilo jasno koliki je Marko materijalista, a sada kada joj je konačno došlo do glave, nema šanse da će ostati u tome još dugo. I sama se poverila najboljoj drugarici da joj dete ne treba, pošto kod kuće već ima jedno - Marka - zaključuje izvor za VIP.

PREPORUČUJEMO I:

 

Pokušali smo juče da stupimo u kontakt s Lunom i Markom i da proverimo svoja saznanja, ali se nisu javljali na telefon.

Luna Đogani

E stock

Luna Đogani, Foto: E stock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Luna Đogani prvi put o silikonima

 


 

Komentari (3)

Acca

09.10.2019 11:09

Nece vam se ni javiti. Kad taj vas ,,provereni izvor " bude imao ime i prezime i budete pisali samo istinu, i da svako od vas (i vi i vasi izvori) budete spremni da odgovarate za sve sto se kaze i napise , onda se mozete i nadati da vam se oni o kojima pisete jave i odgovore vam na pitanja.

lina

09.10.2019 16:27

bjezi Marko sto pre ostavice te kad tad.

lina

09.10.2019 16:27

bjezi Marko sto pre ostavice te kad tad.