Marko Petrušević
Screenshoot Youtube
Marko Petrušević

Screenshoot Youtube

Marko Petrušević, Foto: Screenshoot Youtube

Nisu nam još saopštili od čega je umro. Moramo svi da nastavimo dalje. On bi voleo da budemo srećni, kaže naslednik

Glumac i komičar Branislav Petrušević Petrući (66), koji je pre dva dana iznenada preminuo u svom domu, biće sahranjen u petak na Novom groblju u Beogradu. Opelo počinje u 13 časova, a njegov sin Marko Petrušević neutešan je zbog smrti oca.

PROČITAJTE JOŠ:

- Nisu nam još saopštili od čega je umro. Moramo svi da nastavimo dalje. Više ništa ne može da se učini i tako nam je kako nam je. Ovo je bio šok za sve - kaže Marko i nastavlja:

- Tata bi mi sada rekao: „Brini i pazi mamu.“ Voleo bi da nastavim da se i dalje bavim muzikom i da svi budemo srećni.

Branislav Petrušević Petrući

Printscreen/Youtube

Branislav Petrušević Petrući, Foto: Printscreen/Youtube

Petrući je ove godine obeležio 40 godina karijere, a igrao je u brojnim predstavama, između ostalog i u komadu „Kladionica - naša najrazvijenija privredna grana“. Na filmu će najviše biti upamćen po ulogama u tri nastavka filma „Hajde da se volimo“.

- Veoma smo pogođeni njegovim ranim odlaskom. Bio je čovek s kojim je bilo zadovoljstvo sarađivati i privatno se družiti - rekla je Brena.

Zorana se oprostila od našeg glumca emotivnom porukom! Od njenih reči zastaje knedla u grlu!

AUTOR: Alo.rs/G.T DATUM I VREME: 10.11.2019. 15:48 Emotivno Zorana Pajić, Foto: Printscreen/instagram Zorana Pavić oprostila se od Branislava Petruševića Petrućija, sa kojim je i poslovno sarađivala. Koliko je Zorani teško što je Petrući preminuo priznala je na društvenim mrežama, gde je objavila i zajedničke uspomene. "E drug moj...

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dijana Janković otkrila porodične tajne: Moj suprug me se plaši!