Marinko Rokvić
Vladimir Marković/Alo!
Marinko Rokvić

Vladimir Marković/Alo!

Foto: Vladimir Marković/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

"To su ove kuće u nizu, sve su iste, imaju čak i dvorišta ista. Marinka često viđam ovde na Košutnjaku, stalno trenira i trči ujutro kad ustane. Ponaša se sasvim uobičajeno, jednom smo čak i popričali opušteno. Ljubazan je čovek", rekla nam je jedna gospođa koju smo zatekli u šetnji sa psom na sportskim terenima.

Rokvići, kao i njihove komšije, poseduju dvorište na dva nivoa. U donjem se nalazi bazen, dok je u gornjem garnitura za sedenje. Iz dvorišta se izlazi pravo na terene za trčanje, kao i ogroman prostor u kojem su postavljeni golovi za fudbal. Kako se ranije pisalo, ova luksuzna kuća Marinka je koštala 200.000 evra, što nas ne čudi s obzirom na to da se nalazi na dobroj lokaciji. Pre toga porodica Rokvić živela je u dupleksu na Novom Beogradu, koji su prodali i kupili dva manja stana u tom delu grada.

Marko, Marinko i Nikola Rokvić

Instagram/nikolarokvic

Foto: Instagram/nikolarokvic

"Reč je o stanu velike kvadrature, pa mu je trebalo nekoliko meseci da pronađe kupca. Kad ga je konačno našao, sinovima Nikoli i Marku kupio je nekretnine koje su oni odabrali, a za suprugu i sebe je pazario kuću u Diplomatskom naselju. Sviđa mu se kraj u kojem sada živi, posebno jer mu je sve u blizini. Do centra grada stiže za desetak minuta, a isto toliko mu je potrebno i do Novog Beograda, gde mu žive sinovi", rekao je tada izvor blizak pevaču.

Pevačica oplela po Saši Popoviću! On je GLUPA BUDALETINA, završila sam sa njim!

AUTOR: Svet/B.Z. DATUM I VREME: 15.07.2019. 16:43 "Ako mu je ostalo imalo obraza, trebalo bi da ga je sramota!" Saša Popović, Foto: Rajko Ristić/Alo! Marinko Rokvić nije jedina osoba sa kojom je Nada Topčagić završila za sva vremena nakon snimanja "Grandove" emisije o kojoj se nadugo i naširoko pričalo, nego i Saša Popović.

BONUS VIDEO:

Udaje se Anastasija Ražnatović?! Otkrivamo sve detalje njenog odnosa sa Đorđem Kuljićem