Marina Visković
Alo.rs
Marina Visković

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Podsećamo da je ozdravila nakon što je saznala da je pozitivna, a sada je poslala važnju poruku svima koji se bore sa ovim problemom.

- Osećala sam se malaksalo, nisam imala čulo ukusa i mirisa. To mi je najviše smetalo, nisam mogla da jedem kako treba. Hvala Bogu, prošlo je sve kako treba. Poprilično sam bila uplašena, to sam krila, jer nisam htela da širim paniku, jer poznajem ljude koji su izgubili život, kao i one koji su teško preživeli. Nije situacija za zanemarivanje - kaže Viskovićeva.

Marina Visković

Alo.rs

Foto: Alo.rs

 Iako su sada nastupi otkazani zbog koronavirusa, pevačica je našla vreme kako da kvalitetno provede vreme. Njena nova pesma uskoro će biti gotova, a u među vremenu se posvetila i studijama psihologije, koje namerava da završi.

- Pesma "Ljubi me tu" ubrzo će nadam se ugledati svetlost dana. Desilo se sve ovo sa koronom, ljudi su kao i ja bili malo uplašeni, posao će malo sačekati, ali ne treba sedeti skrštenih ruku, treba ipak nešto raditi - kaže Viskovićeva.

Pevačica je otvoreno govorila o prijateljstvu sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović, a kako se Ceca snašla u ulozi bake.

- Nisam išla da vidim Željka, ali redovno dobijam slike, preslatka je beba. Ceca se odlično snašla u novoj ulozi, ali ja nisam ni sumnjala u nju - kaže Viskovićeva.