Marina Tadić
printscreen/YouTube
Marina Tadić

printscreen/YouTube

Foto: printscreen/YouTube

PROČITAJTE JOŠ:

Zbog toga je pevačica skoro dobila pitanje - da li se plašila da joj neka devojka ne ukrade dragog, pa ga je zato toliko dugo krila?

"Njega ne može niko da ukrade. Mi smo već zreli ljudi. Nismo mi mladi da bi sad neko nekoga krao. Nisam ga krila, nego on nije čovek iz javnog života i nije nikad želeo da se slika. Ja takođe ne želim da potenciram njegovo javno pojavljivanje jer znam koliko je meni teško kad hoću da se opustim sa svojim prijateljima i onda uvek neka tenzija. Tako da je njemu ovo strahovito" , rekla je Marina.

Marina Tadić

printscreen

Foto: printscreen

Pevačica je onda istakla da se oprostila od publike na neko vreme:

"Oprostila sam se od publike svojim nastupom pre dva meseca. Trenutno kod mene nema ništa novo što se tiče moje muzike da bih bila u medijima, zato me nema. Ne mislim da treba svaki dan da se slikam jer nisam izbacila novu pesmu. Tako da sam se malo povukla da uživam u svojim trudničkim danima."  

"Nije rizična trudnoća, nego jednostavno mislim da je blagosloveno stanje dar u kojem treba uživati. Pevam 15 godina svakodnevno, ništa mi to sad ne nedostaje niti me nešto remeti, prosto želim da u ovim trenucima uživam na drugi način " , dodala je.

NAJČITANIJE VESTI SA ESTRADE:

Iako trenutno ne peva po klubovima, Marina pevuši po kući, a ona i beba u stomaku najviše slušaju džez muziku. Pevačica je ovom prilikom odlučila i da otkrije pol bebe.

"Očekujemo ćerku. Bitno je da je dete živo i zdravo, nije bitno da li je dečak ili devojčica. Svi kažu da je devojčica za mamu. Mama sebi rađa najbolju drugaricu. Tako da se ja nadam da će tako biti i sa mnom" , izjavila je pevačica.

Marina Tadić

Dejan Briza

Foto: Dejan Briza

BONUS VIDEO

Anu Sević prozvali da nema zanimanje, ona konačno otkrila istinu koju javnost nije znala!