PRIZNALI SVE! Marija Šerifović za Zvezde Granda dobija 150.000 EVRA?! Čelnici produkcije otkrili PRAVU ISTINU o zaradi žirija!

Oglasili se i otkrili sve...

Saša Popović
Foto: Screenshoot Youtube

Čim se završila 13. sezona muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", počele su spekulacije za novu sezonu. Najviše se priča o članovima žirija i njihovoj zaradi, a Grand produkcija odlučila je da se oglasi i otkrije pravu istinu.

Naime, u medijima se pojavila informacija da visina honorara Marije Šerifović kao člana žirija u Zvezdama Granda iznosi 150.000 evra, ali čelnici produkcije napominju da je reč o apsolutnoj neistinu.

"Napominjemo i da nikada nije bilo nikakvog uslovljavanja od strane bilo kog člana žirija, niti se insistiralo na posebnim zahtevima i uslovima. Svi članovi žirija apsolutno su ravnopravni u našoj produkciji, ne postoje nikakvi nerealni zahtevi, niti žiriraju za visinu honorara kojom se tako lako spekuliše u medijima. Shodno svemu navedenom, ni Marija Šerifović nikada nije imala posebne zahteve, niti uslove pod kojim žirira u našem najgledanijem takmičenju", rekli su čelnici Grand produkcije.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi