Marija Ćurčić
Screenshoot Youtube
Marija Ćurčić

Screenshoot Youtube

Marija Ćurčić , Foto: Screenshoot Youtube

Kako "Alo!" saznaje, Marija Ćurčić je nedvano raskinula dugogodišnju ljubnavnu vezu i taj raskid je veoma teko podnosila.

Nije ostavila oproštajno pismo, a njeni roditelji su van sebe jer njihova ćerka pred njima nije pokazivala da ima bilo kakve probleme koji bi je naveli na samoubiostvo. Beživotno Marijino telo, pronašli su upravo njeni roditelji, zajedno sa policijom, koju su sami pozvali, jer se Marija dva dana nije javljala na telefon. Marija ima i mlađu rođenu sestru, koja je van sebe od boli.

Pročitajte još:

- Deda je bio ambasador, upoznao moju baku, koja je isto Srpkinja, tako je nastala moja mama - ispričala je nedavno Marija.
Sa samo 17 godina na lokalnom MTV kanalu, Marija se oprobala se u ulozi voditeljke. Takođe je bila i promoter, organizator i gost mnogih gradskih dešavanja.

- MTV asistent pa onda voditelj i PR lice Exit festivala… Akcenat nam je na đuskanju i dobrom provodu, a ne na besomučnom selfiranju i poziranju što iz nedelje u nedelju sve veći broj ljudi ceni i ume da prepozna. Najveći san mi je da radim u muzičkoj industriji kao talent scout i menadžer u nekoj od vodećih svetskih muzičkih kuća. Zamišljam sebe kako idem po klubovima i barovima širom sveta u potrazi za svežim, fantastičnim DJ-evima i muzičarima. I da je moj dolazak u klub/bar pompezno najavljen upravo zbog potencijalnog „Yes“ sa moje strane" - govorila je nedavno Marija o svojim planovima.

Samo nedelju dana pre samoubistva, Marija je bila na jednom putovanju otkrila je za alo.rs, devojka koja je želela da ostane anonimna. Ćurčićeva se sa društvom provodila u Rumuniji i ništa nije slutilo na to da će posle nekoliko dana sebi oduzeti život.

- Marija je inače bila poznata kao neko ko je voleo život, provod... svako ko je izlazio po beogradskim klubovima, znao je to. I pre našeg upoznavanja na putovanju, viđala sam je po gradskim dešavanjima i uvek je delovala vesela i čila. I dalje ne mogu da verujem da je izvršila smoubistvo.

Komentari (3)

Sara

13.11.2018 10:17

Andjele, pocivaj u miru ?

Mili

13.11.2018 11:03

Moguce da je zbog ljubavi,ali cudna mi je tetovaza koju je imala ispod grudi.U svakom slucaju zao mi je ko god da sebi to uradi.

mimi

13.11.2018 12:47

Da kao da je bila u sekti.