ONA JE SUPER MAMA! Marija Lazić otkrila detalje za tek rođenu ćerku, a odmah nakon porođaja se posvetila jednom unosnom biznisu!

Lepa voditeljka ulaže u nekretnine.

Marija Lazić
Marija Lazić, Foto: printscreen

Novopečena mama, Marija Lazić se ne odmara, iako je pre samo dva meseca rodila ćerku Valeriju.

Atraktivnu voditeljku sreli smo na otvaranju njenog novog kafića, a ono što su svi prisutni komentarisali jeste da izgleda savršeno, s obzirom na to da se nedavno porodila. Marija nam je otkrila kako uspeva da se organizuje oko poslovnih obaveze i brige o ćerkici, te otkrila na koga Valerija liči.

- Uz dobru organizaciju je sve moguće, pa i ne razmišljamo o tome da će nas nova investicija zamarati. Iako sam se nedavno porodila, Valerija je u svakom smislu dobra beba, pa je samim tim i dosta lakše - kaže Marija koja obožava svoju mezimicu.

Marija Lazić
Marija Lazić, Foto: Dejan Briza

- Mirna je na Vuka i mene, ali kažu da je fizički ista ja. Ona je dete koje se stalno smeje, koje ne ume ni da zakmeči kako treba. Valerija spava dok ja spavam, pa tako ni sa buđenjem nemam problem – rekla je Lazićeva za „Alo!“.

Marija Lazić
Marija Lazić, Foto: printscreen

Na otvaranju novog lokala poznate voditeljke pojavili su se Teodora Džehverović, Vuk Mob, Stefan Cvijović Cvija, Nenad Marinković Gastoz i mnogi drugi.

Povezane vesti

 • Korisnik: Iva
  27/02/2020 - 17:01
  Ne razumem,znači i beba je imala brdo plastičnih operacija da bi ličila na majku?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi