Marija Karan pokazala svoju velelepnu vilu koju je kupila od slavnog holivudskog glumca!

Dom glumice i poznatog producenta se nalazi u Sanset Stip bulevaru, a Lubin ga je kupio 2011. godine za dva miliona i sedamsto hiljada dolara.

Marija Karan
Marija Karan, Foto: Youtube/Printscreen

Glumica Marija Karan se zbog ljubavi, ali i karijere odselila u Sjedinjene Američke Države u kojima živi već duži niz godina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on

Marija (38) godinama živi u Americi gde gradi karijeru u Holivudu, a tamo se preselila nakon udaje za holivudskog producenta Džoela Lubina, a kako su mediji saznali srpska glumica je odlučila nakon toliko godina da se razvede.

Sada je lepa glumica objavila fotografiju raskošne kuhinje u svojoj vili, a nedavno je, pokazala i dnevni boravak u kome je proslavila svoj rođendan.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on

Dom Marije Karan i poznatog producenta se nalazi u Sanset Stip bulevaru, a Lubin ga je kupio 2011. godine od glumca Džejsona Stejtama za dva miliona i sedamsto hiljada dolara.

Lepa glumica do sada nije pokazivala na društvenim mrežama unutrašnojst svog doma, a sada je iznenadila sve kada je objavila selfi nastao u prostranoj kuhinji dok je ona pozirala u topu i helankama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi