JEZIVA ŽIVOTNA PRIČA! Manekenka i supruga poznatog fudbalera pokušala samoubistvo, a onda joj izgorelo skoro 50 odsto kože! Evo kako danas izgleda (FOTO)

Srećna je i zadovoljna sobom i svojim životom

 

Jovana Đorđević
Jovana Đorđević, Foto: Printscreen Instagram /callmelol

Jovana danas izgleda nikad bolje. Udata je za fudbalera Filipa Đorđevića sa kojim ima dvoje deca - ćerku Noel i sina Leona

Jovana Švonja, supruga fudbalera Kjeva iz Verone Filipa Đorđevića prošla je kroz veoma turbulentan životni period, koji je uspela da prebrodi i nastavi dalje.

Pisalo se da je Jovana 2010. godine zbog svađe sa bivšim dečkom pokušala da naudi sebi skokom sa mosta "Duga" u Novom Sadu. Švonja je demantovala ove navode, objasnivši da nikada nije ni pomislila na tako nešto. Tada je izjavila da se skok nikada nije ni dogodio, već da je reč o nezgodi.

Jovana Đorđević
Jovana Đorđević, Foto: Instagram/callmelolita

- Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine", rekla je Jovana.

Međutim, portal "Svet" je svojevremeno preneo drugačije njene reči.

- Pomislila sam da mi nema drugog izlaza… Pogrešila sam, a toga sam bila svesna kada sam se našla u vodi, - rekla je Jovana 

Samo dve godine kasnije, manekenka je doživela novi peh.

Jovana Švonja i Filip Đorđević
Jovana Švonja i Filip Đorđević, Foto: Instagram/callmelolita

Švonja je na snimanju jednog spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Zadobila opekotine pedeset odsto kože na telu i ostala bez kose. Na svu sreću njen brat je brzo reagovao. U bolnici je provela tri nedelje, a kako kaže, nije dozvolila da trumatičan događaj ostavi posledice.

Jovana danas izgleda nikad bolje. Udata je za fudbalera Filipa Đorđevića sa kojim ima dvoje deca - ćerku Noel i sina Leona. Jovana i njena porodica žive na relaciji Srbija-Italija.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi