POGREŠAN POTEZ U CENTRU BEOGRADA Maloletna kćerka Zdravka Čolića Lara izložila se ogromnoj opasnosti! (FOTO)

Mogla je postati meta bolesnih umova?

Zdravko Čolić
Foto: Printscreen

Maloletna ćerka pop pevača Zdravka Čolića, Lara prilično je aktivna na svom instagram profilu pa je nedavno napravila potez koji je mogao da naruši njenu bezbednost, a da toga nije ni bila svesna.

Naime, Lara, koja je rođena 2006. ima svega trinaest godina, ali izgleda dovoljno da može sama da koristim društvene mreže bez nadzora mame Aleksandre i tate Zdravka.

Lara Čolić
Foto: Instagram/printscreen

Nestašna Lara uključila se pre neki dan uživo na Instagramu, pa su je gledali svi koji je prate na toj socijalnoj platformi. Lara je bez trunke straha poručila svima koji je trenutno gledaju na "lajvu" da dođu u restoran u kome se ona nalazi, a onda je nevale i ime poznatog lanca brze hrane u kome je sedela sa drugarica.

- Mi smo u Mekdonaldsu na Terazijama, ako neko želi da bane, čekamo ga rekla je neoprezna Čolina naslednica. Tog momenta na lajvu ju je gledamo trideset ljudi. Nakon nekoliko minuta, Lara je ugasila "lajv".

Lara Čolić
Foto: Instagram/printscreen

Mnogi su komentarisali kako ne bi trebala da tako javno govori gde se nalazi, jer opasnosti vrebaju sa svih strana, a da je ona kao dete najveće domaće muške zvezde i te kako meta bolesnih umova koji vrebaju sa svih strana. Mi se nadamo da će Lara sledeći put biti opreznija kada je deljenje lokacije i pozivanje nepoznatih u pitanju

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi