Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić, Veljko Ražnatović
Foto: Alo
Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić, Veljko Ražnatović

Foto: Alo

Foto: Alo

Iako su Ceca i Veljko bili u izolaciji zbog koronavirusa na koji su sada oboje negativni i tokom karantina nisu išli u Titel da vide bebu, mali Željko Ražnatović već se vezao za Cecu.

Dečak je prvu noć, pošto je sa mamom Bogdanom izašao iz porodilišta, proveo u Cecinoj vili u Ljutice Bogdana, a onda je prešao u Titel u Bogdaninu devojačku kuću.

Ceca Ražnatović

Foto: Alo

Foto: Alo

- Ceca se sa snajkom u svemu slaže, ali je to nikako nije sprečilo da ne viđa bebicu svaki dan! Pa barem sada postoje video pozivi i tehnika je čudo. Zato ona svaki dan zove Bogdanu na Viber i onda joj snajka uperi kameru ka bebi, a Ceca sva ozarena peva i priča unuku. Ne možete da verujete, mali već reaguje na nju. Obožava da mu ona priča. Kako joj čuje glas, počne da se smeška i meškolji. Ma presladak je i baš liči na Veljka. Pljunuti je otac. Naravno, dok se još radovi na spratu u Ljutice Bogdana privode kraju, Ceca i Tsa svako malo idu u Titel i uživaju sa bebom. Svi su presrećni. I Veljko je stalno tamo! Jedino je odsutan kada trenira jer želi da zadrži sve titule koje je osvojio. Ima odlične ideje za posao i Ceca je baš ponosna na njega - priča izvor i dodaje:

- Znam da će Bogdana ostati još malo u Titelu, bar još mesec dana. Ceca se sada sprema za nastupe i nadgleda kraj radova za sprat koji je namenjen za njenog prvog unuka. Svi su se složili da mali Željko sa mamom još malo bude u Titelu, a onda će za nekih mesec dana doći kući gde dečaka čeka soba iz bajke koju je Ceca opremila u dogovoru sa snajkom. Naravno, bila je emotivna kada su se oko toga dogovarali jer jedva čeka da unuk bude u Beogradu, ali naravno da u svemu podržava snajku - zaključio je izvor.

Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić, Veljko Ražnatović

Foto: Alo

Foto: Alo

Pročitajte još: