Igor Kojić
Zoran Ilić
Igor Kojić
Igor Kojić, Foto: Zoran Ilić

 

- Njih dvoje su se videli više puta i sedeli u zajedničkom drušvu, ali je susret na Televiziji KCN, gde je Igor došao s ocem, bio presudan. Keba je nakon tog gostovanja otišao kući, a Nataša i Igor u obližnji kafić, gde su popili piće i razmenili brojeve telefona. Nekoliko dana nakon toga, njih dvoje su otišli na večeru, a potom u apartman u blizini Kalemegdana. Njihova viđanja su se i svodila na odlazak na večeru, pa u hostel ili je dogovor bio da se nađu direktno u apartmanu - kaže naš izvor koji je zajednički prijatelj pevačice i Kojića.


On otkriva da ni Nataša ni Igor nisu razmišljali da njihov odnos preraste u konstantno viđanje jer je on uveliko muvao Severinu, dok je Maza bila u braku.

Mnogi muškarci za njom uzdišu: Nataša Maza
Mnogi muškarci za njom uzdišu: Nataša Maza, Foto: Facebook


- Među zajedničkim društvom njihova viđanja nisu bila tajna, štaviše Nataša je javno pričala da je Igor razmaženi klinac, ali energičan. Koliko mi je poznato, poslednji put su se videli dve nedelje pred njegovu svadbu i dogovorili se da prekinu svaki vid komunikacije zbog toga što je on postao poznat javnosti, pa bi njihova tajna prošlost mogla da bude otkrivena - prepričava naš izvor.


Kako bismo proverili naše informacije, pozvali smo Natašu, koja se u prvi mah zbunila zbog naših saznanja.

Igor sada  voli Sevku
Igor sada voli Sevku, Foto: Skandal


- Molim vas da ne pišete o tome. Ne želim da komentarišem to jer je Igor sveže oženjen čovek - rekla nam je pevačica i time potvrdila da se među njima dešavalo nešto što bi moglo da ugrozi njegov brak sa Severinom.


Iako smo pokušali da o ovome popričamo s Igorom, Kebom i Severinom, oni nisu odgovarali na naše pozive.


Podsećanja radi, pevačica Nataša Maza, koja je javnosti poznata po pesmama „Trepavice“ i „Lepotan“, ne krije da je rođena kao muškarac, ali da je nakon nekoliko operacija postala žena. Njen nedavni ulazak u rijaliti „Farma“ napravio je pompu jer je pre toga u javnosti osvanula njena prepiska s tadašnjim učesnikom policajcem Lepomirom Bakićem u kojoj se dogovoraju za seks.

Dragan Kojić Keba
Dragan Kojić Keba, Foto: Zoran Ilić

 

Nataša: Mali Keba ima velikog, a veliki malog

Na Fejsbuk profilu pevačice Nataše Maze nedavno je osvanuo status u kojem je ona dvosmisleno napisala. - Mali Keba ima velikog, a veliki malog! Kako je to moguće - pitala je svoje virtuelne prijatelje pevačica kojoj su mnogi poručili da pita njihove supruge Severinu i Olju, na šta im je ona odgovorila da nema potrebe i okačila fotografiju na kojoj se nalaze svi muškarci s kojima je bila, a među kojima su oba Kojića. - Nataša je Kebu upoznala još pre 12 godina u Požarevcu, gde je tada živela, a on je nastupao na jednom veselju - kaže naš izvor.

Komentari (3)

lozana

23.12.2015 18:34

Pa sta vam je to cudno mali je dvocevka/na tatu i tata mu voli trandze... xaxaxax axxaxax axaxaxxa a seve je ozenio da se ne prica da je peskir a seve opet voli devojke auuu al su komplikovani xaxxaxaxaxaxa

Alisa

24.12.2015 01:16

@lozana - Kako kako ?

Mirka

23.12.2015 23:56

Mali Keba i deluje retardirano.