Maja Šuput
Youtube/printscreen
Maja Šuput

Youtube/printscreen

Maja Šuput, Foto: Youtube/printscreen

Pevačica Maja Šuput obratila se fanovima na Instagramu i Fejsbuku nakon zemljotresa koji je pogodio Zagreb u nedelju napisavši da se ne oseća dobro, te da je situacija jako pogodila.

Uvek nasmejana i vesela Maja, napisala je kako je tužna te da se bori s osećajem bespomoćnosti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on Mar 19, 2020 at 2:27am PDT

"Strah koji me drži od jučer je nepodnošljiv. Tuga i osjećaj bespomoćnosti su neizrecivi. Ne znam tko je od vas spavao noćas, ja nisam. Strah me što ako ne čujem na vrijeme , što ako nešto padne na nas, što ako... Izludila sam. Stvari mi stoje na vratima za trk iz kuće, u autu je osnovno iako ne znam ni što mi treba. Plačem svako malo pa se trudim misliti na nešto lijepo pa mi nešto i ne ide. A ja uvijek mislim na lijepo. Ne prepoznajem se", otkrila je i dodala da se najviše boji da ne ostane pod tušem dok je zemljotres:

"Natjerala sam se uz najveće muke pod tuš uz patrolu muža u kupaoni jer me najveći strah hvata što ako bude potres a ja pod tušem. Sad se nadam da nisam jedina ovakva paničarka. Malo sam se čak i 'uredila' za sliku da vam kažem da osjećam sve sto osjećate i vi i da mi srce puca zbog sve nepravde koja nam se dogodila. Budimo doma, šaljimo si malo pozitivne vibre i volimo se" zaključila je pjevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on Mar 23, 2020 at 8:59am PDT