PEVAČICA U PETOJ DECENIJI BROJI SITNO DO POROĐAJA Maja Šuput otkrila da će njen suprug preko video poziva biti uz nju kada naslednik dođe na svet, a za dečaka su odbrali tradicionalno srpsko ime!

"Ostavili smo odluku o njegovu imenu za trenutak kada dođe na svet. I dalje smo ostali pritom da ime ne bude tradicionalno ni uobičajeno, a tražili smo i ime koje ne nosi neko koga poznajemo"

Maja Šuput sa suprugom
Maja Šuput sa suprugom, Foto: PrntScrn

Pevačica Maja Šuput Tatarinov (41) broji sitno do dolaska prinove na svet. Ona je sada otkrila detalje o dolasku bebe na svet, imenu, kao i o samom porođaju.

- Spadam među osobe koje vole da se ono što jako žele dogodi odmah, isti dan kad to požele, eventualno sutra, i to ako baš mora. Mislim da u životu dosad nikad nešto što jako želim nisam iščekivala devet meseci. Ovakvo nešto mi se još u životu nije dogodilo. Zato mi se trudnoća čini kao nekakav užasno dugi životni vojni rok - rekla je Maja.

Na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje fotografije na kojima ponosno pokazuje trudnički stomak, a s fanovima je podelila i brojne snimke na kojima se vidi sobica za bebu. U trudnoći maksimalno uživa, a kako kaže porođaja se ne plaši.

- Imam već neke godine, u mom životu već su se dogodile neke stvari sigurno teže od porođaja. Uz to, žene porođaje već decenijama uspešno odrađuju pa nekako ne verujem da bi baš meni to trebala biti najveća trauma u životu - priča Maja.

Maja Šuput
Maja Šuput, Foto: PrntScrn

Zbog situacije sa korona virusom njen suprug Nenad neće moći da prisustvuje porođaju, a Maja je otkrila da će se uključiti putem video poziva.

O imenu su se vodile brojne rasprave na društvenim mrežama, a Maja je otkrila kako bebi ne želi dati obično ime kao što je - Nenad. Ipak, izgleda da će odluka 'pasti' tek kada beba dođe na svet.

- Ostavili smo odluku o njegovu imenu za trenutak kada dođe na svet. I dalje smo ostali pritom da ime ne bude tradicionalno ni uobičajeno, a tražili smo i ime koje ne nosi neko koga poznajemo. To baš i nije bilo lagano jer uvek znaš nekoga ko se tako zove, a bio je, ne znam, zločest u osnovnoj školi - rekla je Maja za kraj.

Maja i njen suprug su već spremili sobu za bebu, velelepni prizor od koga će vam zastati dah pogledajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi