Maja Marijana
Screenshoot Youtube
Maja Marijana

Screenshoot Youtube

Maja Marijana, Foto: Screenshoot Youtube

Za razliku od mnogih pevača koji su u poslednjih godinu dana potražili alternativna zanimanja, zbog pandemije korona virusa, Maja Marijana kaže da ona već pet godina ima dodatni izvor zarade.

Naime, Maja je ispričala da se već pet godina bavi pravljenjem i prodajom nakita, te da joj to donosi zaradu pored pevanja. Međutim, kako kaže, ta količina novca nije dovoljna da bi se od toga u potpunosti izdržavala.

- Već pet godina imam divan hobi, pravim nakit. To mi je uvek bila lepa razonoda i prija mi za opuštanje. Inače sam završila školu za dizajn kože i imam smisla za to. Pravim minđuše, ogrlice, narukvice i broševe, a trenutno su popularni lančići za naočare. To više radim za svoju dušu, ne živim u pravom smislu od toga. Prodaje se nakit, a najviše volim svojim drugaricama da dizajniram neki lep komad. Ranije nisam imala mnogo vremena za to, a sada sam se zbog korone okrenula više stvarima u kojima uživam, a ranije nisam mogla – ispričala je Maja za "24sedam".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maja Marijana Official (@majamarijanaofficial)

Pevačica je priznala da je tokom karantina dobila nekoliko kilograma viška, ali da je uz treniranje i zdravu ishranu uspela da ih se reši.

- Ćerka i ja svako veče brzim hodom pređemo oko pet, šest kilometara i baš mi prija. Nabacila sam nekih pet kilograma viška, ali sad sam to već skinula. Vežbam i šetam, ali obavezno bez slatkiša. Nigde ne možemo da idemo, ali sam ja sa mojim ćerkama pre neko veče napravila kućnu žurku - ispričala je Maja Marijana.