Srpska Merlin Monro otkrila šta je radila u karantinu: Maja Berović postala domaćica! (VIDEO)

M. Lukić / M. Mitrović | vip 2020-06-30 15:10:19 2020-06-30 15:10:19

"Čišćenje i sređivanje kuće na početku pandemije koronavirusa mi je bila neka vrsta radne terapije..."

Alo.rs

Pevačica Maja Berović izgovorila je sudbonosno „da“ Alenu Dragosavu pre skoro četiri godine, ali je tek tokom pandemije koronavirusa imala priliku da svoje vreme potpuno posveti suprugu i da se oproba kao domaćica. 

U razgovoru za „Alo!“ Maja je otkrila koliko joj je bilo teško da sama obavlja kućne poslove, ali i zašto je svakodnevno kuvala čak pet jela. 

-Čišćenje i sređivanje kuće na početku pandemije koronavirusa mi je bila neka vrsta radne terapije, a kada sam sve to završila nisam znala šta ću sa sobom. Nakon toga sam se oprobala i u kuvanju - kaže na početku razgovora za „Alo!“ Maja i objašnjava da supruga ipak nije impresionirala svojim kulinarskim sposobnostima.

- Dnevno sam kuvala po pet jela koje na kraju niko nije ni jeo, ali sam to radila da mi brže prođe vreme. Kao i većina ljudi, imala sam opciju da samo jedem i lečim tugu hranom, ali ja sam odabrala zdravu ishranu i trening. Karantin mi je došao kao neka vrsta odmora od silnih obaveza koje sam imala prethodnih godina. Ništa mi nije teško palo i mogla sam da se posvetim suprugu što ranije, zbog silnih obaveza, nije bilo moguće - rekla je Berovićeva i dodala da tokom pandemije nije bila zabrinuta za svoje zdravlje jer je, kako je objasnila, vodila računa o svim merama zaštite. 

-Po prirodi sam optimista i trudim se da na stvari gledam sa pozitivnije strane, ali u nekim momentima, kada vidim da su oboleli meni bliski i dragi ljudi, ne ostajem ravnodušna. Nikada se nisam plašila za sebe, već samo za druge. Ja znam da ću preživeti, ali za starije nisam sigurna - rekla je pevačica i dodala da je jedva čekala da se vrati poslovnim obavezama. 

Dok ne počne ponovo da nastupa, Maja je za svoju publiku pripremila novu pesmu i spot, koji će uskoro izaći.

- U spotu glumim holivudsku zvezdu Merlin Monro i imam svoju plesnu tačku, a publika će uskoro imati priliku da vidi o čemu se radi - rekla je pevačica za Alo. 

 

Pročitajte još:

 

 

Expand player
Pogledajte više