ZAPALILA JUTJUB Maja Berović izdala novi album: Pevačicu u ovakvom izdanju još niste videli! (VIDEO)

Spot za jednu pesmu je snimljen u najvećem muzeju!

Maja Berović
Foto: Printscreen/You Tube

Od poslednjeg albuma Maje Berović „Seven“ prošlo je dve godine. Poslednjih godinu dana vredno je radila na svom novom albumu „Intime“ koji čini deset novih pesama i isto toliko spotova. Samo 365 dana bilo je dovoljno da obiđe Evropu i Južnu Ameriku kako bi ekranizovala sve spotove. Tako je na mapi svojih snimanja uvrstila od Dominikanske Republike pa do Nemačkog grada Kelna, gde je u najvećem “Candy” muzeju na svetu snimila spot za pesmu „Bonbon“. Međutim, za naslovnu pesmu sa album prva je na ovim prostorima uradila spot mobilnim uređajem Huawei P40 Pro+, što se pokazalo idealno, sudeći po komentarima publike. Tekstove i aranžmane pored već dokazanog dvojca Džale Brata i Bube Korelija, potpisuju i novi autori koji su bili zaduženi za veći broja pesama su grupa Caneras.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

Tako je na mapi svojih snimanja uvrstila od Dominikanske Republike pa do Nemačkog grada Kelna, gde je u najvećem “Candy” muzeju na svetu snimila spot za pesmu „Bonbon“. Međutim, za naslovnu pesmu sa album prva je na ovim prostorima uradila spot mobilnim uređajem Huawei P40 Pro+, što se pokazalo idealno, sudeći po komentarima publike.

Tekstove i aranžmane pored već dokazanog dvojca Džale Brata i Bube Korelija, potpisuju i novi autori koji su bili zaduženi za veći broja pesama su grupa Caneras.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

- Ovaj album je nešto na čemu sam posebno radila i vodila računa bas o svakom detalju. Uloženo je mnogo energije, vremena, truda i brojnih drugih elementa, ali uspela sam da napravim ono što sam želela, a u tome su mi pomogli pored već poznatih autora i moji novi saradnici. Mladi su, a sa mnogo energije pomogli su da moj san postane stvarnost. Ne želim mnogo da pričam, već hoću da čujem šta moje bebe kažu o novim pesmama - izjavila je povodom izlaska novog albuma Maja Berović.

Publika sada može da uživa u pesmama: "Intime", "Honey", "Moto", "Breme", "La, la, la", "Bonbon", "Verna kao pas", "Niko kao on", "Kunem se u nas", "Niko ne zna", a sudeći po rekaciji fanova sa nestrpljenjem su isčekivali momenat da se pojave nove pesme, čemu u prilogu svedoči da Instagram nalog albuma „Intime“ ima preko 12 hiljada pratilaca za svega pet dana.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

Link spotova:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi